dance with devil
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 27.01.2017.
- Poruka
- 40
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
N
CPU & cooler:
Intel Xeon L5420 2.5 ghz, 12mb cache
Motherboard:
P35 Platinum
RAM:
3 gb ddr2
VGA & cooler:
ATI HD 6570 2gb GDDR3
Display:
Fujitsu A19-3 19"
HDD:
160 gb
Mice & keyboard:
Razer Deathadder 3.5G , Keyboard Aula /
pozdrav ljudi. uzeo sam jedan pc koji je jos davne 2017 trebao da bude kao neki projekat jer sam htio da ga napucam do maksimalno sa ram memorijom itd itd itd covjek sa kojim sam krenuo to da pravim vise ne drzi radnju sa prodajom dijelova a ja nisam neki strucnjak za hardware :/
zanimaju me tri stvari:
1. koji hdd da kupim tj na sta da obratim paznju pri kupovini? zelio bih da je brzi jer je trenutni katastrofa spor
2. da li moze da se ubaci ssd na ovu maticnu, ukoliko moze takodje par savjeta kakav ssd da trazim
3. koju graficku bih mogao da zamjenim umjesto trenutne da bude bolja? planiram kroz mjesec/dva da nabacim sa 4 na 8 gb rama pa bih i neku graficku mijenjao
trenutna spec
maticna : p35 platinum, 775 socket
cpu: Xeon L5420
gpu: Radeon HD 6570 2gb gddr3 128 bit
hdd: 2x 160 gb
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
zanimaju me tri stvari:
1. koji hdd da kupim tj na sta da obratim paznju pri kupovini? zelio bih da je brzi jer je trenutni katastrofa spor
2. da li moze da se ubaci ssd na ovu maticnu, ukoliko moze takodje par savjeta kakav ssd da trazim
3. koju graficku bih mogao da zamjenim umjesto trenutne da bude bolja? planiram kroz mjesec/dva da nabacim sa 4 na 8 gb rama pa bih i neku graficku mijenjao
trenutna spec
maticna : p35 platinum, 775 socket
cpu: Xeon L5420
gpu: Radeon HD 6570 2gb gddr3 128 bit
hdd: 2x 160 gb
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока