Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Pozz.
Imam amd a6 6400k radi mi gta 5 na normal oko 25fps
Stavio sam directx 10
Zanima me ako stavim directx 11 da li cu imati veci fps
Odnosno koja jos podesavanja povecavaju fps ...
Tako sam sve podesio a refresh rate ono Hz i Vsync imam osecaj da kad mi je 85Hz manje laguje a za Vsync nisam siguran , znam da on sluzi da igra ide vise onako smooth ali bi vise voleo malo povecanje fps-a
Ne ocekujem 40 fps bar da ide na 30
Kada overclockujem procesor na 4.2 ide 32-35 fps ali mi procesor ide preko 90 stepeni pa nesmem da ga overklokujem dok ne kupim hladjenje.
Ujedno imam i 4gb ram ali 3.20 mogu da koristim da li ce dodavanjem 1gb rama biti performanse povecanje
ps. igram na rezoluciji 1024x768
Da bi uživao u GTA 5 treba da imaš mnogo žešću mašinu nego što je očigledno imaš. Sa tim APU-om teško da ćeš se naigrati, zato se bolje mani čačkanja mečke, da nešto ne zezneš.
Ja sam cekao da kupim R9 280X pa da igram GTA 5 i stvarno je uzivanje sad sve na max ide grafika perfektna sve u +.
Ovako samo dzabe mucis komp. sa tim OC kad vec nemas zadovoljavajuce hladjenje. Ja sam pre toga probao na GTS 250 i sasvim je ok kad se sve stavi na low.
Zviznuce ti i napajanje i cpu i integrusa ako silujes OC...
Jednostavno preslaba ti je masina + nemas ni adekvatno hladjenje a verovatno ti je to sve u kinez neprovetrenom kucistu.