Sreja
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 27.06.2018.
- Poruka
- 38
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD A10 7800
PSU:
LC Power LC500h
Mice & keyboard:
A4tech V7 | CM Suppressor
Internet:
Los
Kada sam dobio Grafu i Napajanje ubacio sam i pokazalo je sliku i ja sam dan pre toga skinuo drajvere najnovije 18.6.1 da bih instalirao kas ubacim Grafu kao sto sam i rekao.. kad sam je ubacio instalirao sam 18.6.1. i radilo je 10 minuta sam gledao po kompu nesto i kada sam hteo da udjem u AMS Radeon Settings nisam mogao jer pise da se verzije Settingsa i Drajvera i onda sam ja isao ma AMD Drivers i stavio da mi automatski instalira u nadi da ce se sklopiti sa Settings verzijom... i sve se to instaliralo i kada sam restartovao komp samo crna slika. Sutra u toku dana prebacim ja na integrisanu i radi ima slika i ja obrisem sve drajvere sa onim programom od AMDa uninstall cleanup tako nesto, spojim na R9 i izadje mi slika sa pocetnim drajverima (1024x768 ) i kaze meni drug samo stisni automatski da se instalira a znaosam da nece valjati.. kao sto i nije i sad mi je decko poslao drivere 15.0.6 da instaliram on mi jerekao da te drajvere koristi na svim AMD kartama ( i novim i starim, jer kaze da je pouzdanaverzija ) e sad mozda ima veze i sto sam prikljucen sa VGA na adpater na DVI