shonZee94
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 10.06.2015.
- Poruka
- 233
- Rezultat reagovanja
- 23
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
G-Kill3R
CPU & cooler:
i5-8600k (OC 4.9 Ghz) & CM Nepton 240M
Motherboard:
Asus Rog Strix Z370-E Gaming
RAM:
Kingston Hyper X Predator 3333Mhz 2X8Gb DDR4
VGA & cooler:
ASUS ROG Strix GTX 1080Ti O11G
Display:
ASUS MG248 144hz
HDD:
Toshiba 1Tb / SSD Samsung 850 EVO 120gb
Sound:
ASUS Rog Orion Pro
Case:
Cooler Master h500p
PSU:
CM V1000 80+ Gold
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder Elite & Corsair-k70 LUX
Internet:
Orion Opticki 100/10
OS & Browser:
Win 10 Home & FireFox Mozila
Posto stalno koristim slusalice dok sam za kompom, ne znam od kad se pojavio ovaj problem... Danas sam bratu dao da igra GTA V, a ja sam sedeo pored... gledao i kako je usao u igru, primetio sam cudno zujanje u kompu. Kad sam prislonio glavu, nisam mogao da zakljucim od koje komponente se cuje zvuk. Ugasio sam kompjuter i posto mi je graficka na ekstenderu stavio sam je na sto i upalio komp. Usli smo ponovo u GTA V i ponovo je pocelo da zuji i tada sam jasno cuo da zvuk izbija iz graficke karte! Zujanje ne pocinje dok se igra pali/uzitava, nego tek onda kad se ucita i krenes da je igras! Zvuk prestaje iste sekunde kada prozor igre spustim! Cim vratim igru na ekran odma pocinje da zuji! Sto se tice zvuka, odma da razjasnim da nisu ventilatori i da nista ne krci, nego zuji kao sto ume napajenje da zuji. Znam da je to malo cudno (mozda i nije), ali je tako. Graficka je Asus Strix Rog GTX1070 08G. Ona je u garanciji i prilicno sam siguran da ce morati u servis, ali bih voleo pre nego sto je odnesem da saznam sta joj je. Hvala unapred!