Baš dugo nešto treba da čekaš,kod koga si naručio?Ja sam jučer naručio Gigabyte 5700 xt Gaming OC Ali neću dobiti do krajem februara.
Radi sada,hvala.Nego da pitam ovaj prekidač što ima na grafičkoj,za šta služi?Ja sam ga prebacio na Q prepostavljam da je to neki overcloc ili bust.zar nije ETS2 od verzije 1.35 dx11?
proveri u c:\Users\username\Documents\Euro Truck Simulator 2\config.cfg
uset r_device "dx11" (ako je dx9 promeni u dx11)
evo kod mene u mirovanju temp....poslednja verzija drajveraImam ja isto taj prekidač. Kod mene je levo Q (Quiet) mod i desno P (Performance) mod. E sad isto sam imao prblema sa temp do malopre. Naime, Instalirao sam Adrenalin 20.1.1 pre neki dan i danas slucajno dok sam radio nesto na kompu cujem iz kucista da vent od GPU-a konstatno se pale i onda ugase. Tada sam uzeo da proverim zasto to radi kada pre to nije radio... Idle temp je sa Adrenalin 20.1.1 skakala izmedju 45-49c i to je onda izazivalo da se ventilatori na GPU pale i gase. Kad dodje na 45 gasi pa odmah skace do 49c i pali i tako stalno... Ja mislim u sebi da nije zbog ovog novog Adrenalin 20.1.1 što sam install i uzeo sam malopre da vratim na 19.12.2 i jeste do toga čoveče nisam verovao... Sada ne pali vise vent, samo kad igram onda normlano upali ih. Idle je sada max 40C...to je 5c i više razlike u odnosu na taj glupi novi driver kojeg su s***ali. Umesto da bude bolji, sve je gori...
Sad je i meni toliko kad sam vratio na Adrenalin 19.12.2... Ne znam zasto... Ocigledno utice na Sapphire Nitro+ RX 580.
Izgleda na svaki model drugačije utiče novi drajver.Sad je i meni toliko kad sam vratio na Adrenalin 19.12.2... Ne znam zasto... Ocigledno utice na Sapphire Nitro+ RX 580.
Ma meni je palio na 46c oko 1100RPM...Da,pale se na 52c na 18..19%
Jel to sa Adrenalin 20.1.1?Ne bih znao..Sad sam bas gledao na koliko ce da upale..
Da,jesteJel to sa Adrenalin 20.1.1?
A koliko ti se krece idle temp?Da,jeste
Ma iz Amerike, a rođak će tek tad dolaziti tako da je shipping i tax free za $360 usd ne mogu se žalitiBaš dugo nešto treba da čekaš,kod koga si naručio?
Danas izašla nova verzija.Jel to sa Adrenalin 20.1.1?
Evo sad sam video..20.1.2 . Sad cu da install i da probam pa javljam koliko je digo i da li je digo Temperaturu naravno.Danas izašla nova verzija.