Nisu i ne treba ih ni razmatrati osim ako nisi neki gps entuzijasta al onda ovaj tred i nije za tebe. Nadji Primo sipaj i ne misli, narani prasici i ne diraj dugmici. Takodje Primo i slicno je " pomagalo " i zdrav razum i mozak ne treba iskljuciti prilikom koriscenja, slusao svakakve likove koji kazu .. " e nema broj zgrade u micurinovoj pa me doveo sa ulicne strane " i slicna trabunjanja ... Gps softver je precizan koliko su mape azurne i precizne i nista vise.Sigurno nisu blizu iGo i sličnima,
Da, zato se i zove takoOsmAnd Maps & Navigation koristi http://www.openstreetmap.org/
Sto ti sad pametujes kad svi mi koristimo bez problema ? Kakvo crno placanje ? Imas u mom postu gde ima za skidanje i bi da lomis k o gloginje sa open map navigacijom ? Takdoje do skora Igo nije bilo niukakvoj prodaji za android telefone, jednostavno ne moze da se kupi, pre par dana je izbacena Israel Java varijanta ... na Google play ...Svakako bih radije probao free/open source nego komercijalnu varijantu, ali ko zna - možda rešim i da pazarim full verziju iGo-a.
Zna li neko, ako bih slučajno kupio iGo, da li bih mogao kasnije da ga prenesem na sledeći telefon?
Radi bolje na starijim uredjajima, jednostavno Primo je zahtevniji ...kaze da mu radi skroz ok, cak i bolje nego iGO Primo.
iGo, ne znam koje su mape.... mislim ako ti trebaju mogu ih aplodovati... al to je bilo pre godinu dana.@ Steamroller: koje mape?
Obicni smrtnici tj oni sa " jeftinijim ulaznicama " treba da gledaju ovoMislim, wtf? Cemu ovoliko verzija, kakva je razlika i sta mi obicni smrtnici treba da gledamo?
Ima i to al moras da zavuces ruku u dzepJa bih to nekako jednostavnije da bude