• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

GOD OF WAR RAGNAROK

CONE777

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.08.2020.
Poruka
123
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
Da li neko ko je iz Srbije ili Bosne ima kupljen God of war ragnarok preko instant gaminga
Do skoro je bio Region lock za nas region i sada kada su otkljucali za sve ja sam prvo od tih region lock igara uzeo na instant gamingu Helldiivers 2 i aktivirao ga bez problema dok za God of war ragnarok kada sam pokusao da aktiviram kod pise da nije dostupna kupovina u vasoj drzavi pa sam i odmah trazio Refund pa ako neko zna posto vise nzm gde da pitam da li je moguce kupiti God of war ragnarok a da nije na steamu jer svakako ne bi punu cenu dao za igru ako vec ne moram, i iz kog razloga Helldivers 2 se moze aktivirati a God of war ragnarok ne?

Dakula74

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.12.2021.
Poruka
3.156
Rezultat reagovanja
2.819
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
9950x3d + NZXT Kraken 280 RGB
Motherboard:
PHANTOM GAMING X870E Nova WiFi
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
MSI X Slim Nvidia RTX 4090
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
DeepCool's MORPHEUS (4x LIAN LI UNI Fan SL140 V2 black + 3x UNI FAN SL-INF REVERSE BLADE 120)
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7
Ja sam kupio Last of us 2, na cd keys mislim i nije moglo, posle sam kupio na Steam i radi, mislim da jedino preko Steam-a moze raaditi, nisam siguran!
Isto sam kao i ti jurio popuste i svi su bili jeftiniji nego Steam, ali sta da se radi.

CONE777

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.08.2020.
Poruka
123
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
Ja sam kupio Last of us 2, na cd keys mislim i nije moglo, posle sam kupio na Steam i radi, mislim da jedino preko Steam-a moze raaditi, nisam siguran!
Isto sam kao i ti jurio popuste i svi su bili jeftiniji nego Steam, ali sta da se radi.
Pa i ja mislim ali mi nije jasno kako Helldivers 2 radi preko instanta

Dakula74

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.12.2021.
Poruka
3.156
Rezultat reagovanja
2.819
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
DeepCool's MORPHEUS (4x LIAN LI UNI Fan SL140 V2 black + 3x UNI FAN SL-INF REVERSE BLADE 120)
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7
Mozda je taj nalog na koji si natrcao u stvari steam nalog, i ja sam naletao da kupim igru koja je dosta jefitnija na nekom sajtu i redemujem je preko steam.

CONE777

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.08.2020.
Poruka
123
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
Mozda je taj nalog na koji si natrcao u stvari steam nalog, i ja sam naletao da kupim igru koja je dosta jefitnija na nekom sajtu i redemujem je preko steam.
Preko instant gaminga sam uzeo
i sada nmg nikog da nadjem da li neko ustvari i ima ragnarok cisto eto da znam da je moguce ili ne jer bio uzeo i the last of us i spiderman ali moracu izgleda da cekam popust na steamu

Dakula74

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.12.2021.
Poruka
3.156
Rezultat reagovanja
2.819
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7
mislim da bi ovo trebalo da ti radi u Srbiji:

CONE777

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.08.2020.
Poruka
123
Rezultat reagovanja
8
Moja konfiguracija
mislim da bi ovo trebalo da ti radi u Srbiji:

E vidis isto je tako bilo za ragnarok ali na instantu nigde ne pise da je za nas region e sada sam nasao na drugom sajtu ovo gde pise i opet nisam siguran da li bi radilo jer tako bilo za jednu igru pise da je nas region i opet nije radilo i sto je glupo ovde refund radi u fazonu ako otkrijem key odma ga racunaju da je aktiviran uglavnom ako se ispostavi da kod ne radi bacio sam pare za dzabe

Prilozi

Cika_Kure

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
1.365
Rezultat reagovanja
1.533
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 5700x 3D, ID Cooling SE-225-XT BLACK
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
KINGSTON Fury 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
Biostar RX6700XT 12GB GDDR6
E vidis isto je tako bilo za ragnarok ali na instantu nigde ne pise da je za nas region e sada sam nasao na drugom sajtu ovo gde pise i opet nisam siguran da li bi radilo jer tako bilo za jednu igru pise da je nas region i opet nije radilo i sto je glupo ovde refund radi u fazonu ako otkrijem key odma ga racunaju da je aktiviran uglavnom ako se ispostavi da kod ne radi bacio sam pare za dzabe
Zar ne možeš da refundiraš uz dokaz da igra nije podržana u našem regionu (screenshot te poruke)?

Ako je tačno to što si napisao, taj sajt za kupovinu naloga treba izbegavati jer kako da znaš da li neka igra radi ili ne ukoiko ne ukicaš ključ koji su ti poslali...

Vrh