• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Gledanje filmova na SPICI?

batat

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
16.10.2010.
Poruka
8
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Kako mogu da gledam filmove sa nalepljenim titlom na ovom telefonu???

electronizer

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.06.2010.
Poruka
169
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Kako mogu da gledam filmove sa nalepljenim titlom na ovom telefonu???
skini neki program pomocu koga ces da nalepis prevod na film...ili skini placenu verziju rockplayer universal pa preko njega ucitaj prevod kao kad gledas film na kompu

Poslednja izmena:

batat

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
16.10.2010.
Poruka
8
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Koristim Format Factory posto imam nokiju 5800 a ovo je sestrin tel. pa me interesuju podesavanja!

wucinac

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.09.2010.
Poruka
139
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
mVideoplayer je besplatan i moze da cia titlove.
ja ga koristim na spici i radi odlicno.
i arcMedia cita titlove, ali je meni bolji gore navedeni

salebus

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.10.2010.
Poruka
164
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
sve radi super ali kako da uskladim video i audio mislim da video kasni kako rešavate problem sa sinhronizaciom?

salebus

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.10.2010.
Poruka
164
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pa ima li neko privremeno rešenje tipa pauza pa opet pustim ili bilo sta sto bi sinhronizovalo zvuk i video i nakon samog pocetka filma. Recimo na svakih 10 min. Uostalom kako vi narode gledate filmove na spici?

Lincoln

PCAXE Member
Učlanjen(a)
28.09.2010.
Poruka
106
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core2Duo [email protected]
Motherboard:
MSI GW5562X
RAM:
4 Gb
VGA & cooler:
ATI Radeon HD 3470
Display:
16'' FHD 1386X768
HDD:
250 GB SATA II
Sound:
Realtek HD
Case:
/
PSU:
/
Optical drives:
BD ROM
Mice & keyboard:
Gigabyte GM-M7600 Wireless
Internet:
ADSL 1.5Mbit
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate / Chrome
Ja sam na Toshibi TG01 odgledao jednu epizodu Dextera i to iskustvo sa gledanjem duzeg video materijala na fonu mi se nije bas svidelo...moram da probam na Galaxy-ju,mozda se predomislim :D

electronizer

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.06.2010.
Poruka
169
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pa ima li neko privremeno rešenje tipa pauza pa opet pustim ili bilo sta sto bi sinhronizovalo zvuk i video i nakon samog pocetka filma. Recimo na svakih 10 min. Uostalom kako vi narode gledate filmove na spici?
qbaninov mod uklanja taj lag...lepo je to sto ima divx podrsku al da budemo iskreni mali je ekran za gledanje filmova

salebus

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.10.2010.
Poruka
164
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
MOŽE LI PODROBNIJE OBJAŠNJENJE VEZANO ZA PREBACIVANJE ILI UBACIVANJE U TAJ MOD :)

wucinac

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.09.2010.
Poruka
139
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
neznam koje aplikacije vi koristite za gledanje filmova, ali po meni je najbolji mVideoPlayer. cita titlove i sinhronizovani su sa zvukom i slikom. a/v je odlican.:wave:

salebus

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.10.2010.
Poruka
164
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
wuce koristimga i ja ali nakon par minuta gubi se sinhronizacija uzgred ja imam Spicu.jesi ti resio taj problem nekako?

wucinac

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.09.2010.
Poruka
139
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
meni radi sasvim ok.

salebus

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.10.2010.
Poruka
164
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
a kojiformat filma koristiš podešavaš li ga tipa smanjivanja ili tako nešto?

wucinac

PCAXE Member
Učlanjen(a)
02.09.2010.
Poruka
139
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Kako gledam na kompjuteru, tako I na telefonu. Nista nesmanjujem I radi odlicno.

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk

salebus

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.10.2010.
Poruka
164
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
elektro ja nisamznao sta su na forumu velika slova sorry :) mozes li da mi pomognes oko togproblema kasnjena zvuka tj ne sinhronizacijesta je qbaninov mod i kako seaktivira..

electronizer

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.06.2010.
Poruka
169
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
elektro ja nisamznao sta su na forumu velika slova sorry :) mozes li da mi pomognes oko togproblema kasnjena zvuka tj ne sinhronizacijesta je qbaninov mod i kako seaktivira..
skuvas na sajtu koji sam stavio pre tvog posta ...prabacis na sd karticu i instaliras kada udjes u recovery...moras imati samdroid mod da bi mogao ovo da instaliras

salebus

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.10.2010.
Poruka
164
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Imam Samdroid naravno ali ovaj link neće da radi :)

salebus

PCAXE Member
Učlanjen(a)
04.10.2010.
Poruka
164
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Evo proradio link ali problem je samo što nisam siguran da li će mi ovo kuvanje obrisati sve aplikacije ili ce samo dodati nove imam flešovan i rutovan telefon i jednom sam skuvao sve sto mi treba.Problem je samo to da li ce novi kad stavim na karticu da obrise stare programe i aplikacije ?

electronizer

PCAXE Member
Učlanjen(a)
27.06.2010.
Poruka
169
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Evo proradio link ali problem je samo što nisam siguran da li će mi ovo kuvanje obrisati sve aplikacije ili ce samo dodati nove imam flešovan i rutovan telefon i jednom sam skuvao sve sto mi treba.Problem je samo to da li ce novi kad stavim na karticu da obrise stare programe i aplikacije ?
nece...kolko znam dovoljno je da samo obrises dalvik cache...i trebalo bi da radi

Vrh