skini neki program pomocu koga ces da nalepis prevod na film...ili skini placenu verziju rockplayer universal pa preko njega ucitaj prevod kao kad gledas film na kompuKako mogu da gledam filmove sa nalepljenim titlom na ovom telefonu???
to je problem sa spicom...kolko znam nema resenja za sad...sve radi super ali kako da uskladim video i audio mislim da video kasni kako rešavate problem sa sinhronizaciom?
qbaninov mod uklanja taj lag...lepo je to sto ima divx podrsku al da budemo iskreni mali je ekran za gledanje filmovaPa ima li neko privremeno rešenje tipa pauza pa opet pustim ili bilo sta sto bi sinhronizovalo zvuk i video i nakon samog pocetka filma. Recimo na svakih 10 min. Uostalom kako vi narode gledate filmove na spici?
http://qbanin.podrozomania.info/kitchen.php?action=alertAgreed....instalacija je preko recovery-ijaMOŽE LI PODROBNIJE OBJAŠNJENJE VEZANO ZA PREBACIVANJE ILI UBACIVANJE U TAJ MOD
skuvas na sajtu koji sam stavio pre tvog posta ...prabacis na sd karticu i instaliras kada udjes u recovery...moras imati samdroid mod da bi mogao ovo da instaliraselektro ja nisamznao sta su na forumu velika slova sorry mozes li da mi pomognes oko togproblema kasnjena zvuka tj ne sinhronizacijesta je qbaninov mod i kako seaktivira..
nece...kolko znam dovoljno je da samo obrises dalvik cache...i trebalo bi da radiEvo proradio link ali problem je samo što nisam siguran da li će mi ovo kuvanje obrisati sve aplikacije ili ce samo dodati nove imam flešovan i rutovan telefon i jednom sam skuvao sve sto mi treba.Problem je samo to da li ce novi kad stavim na karticu da obrise stare programe i aplikacije ?