Ulrich
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 05.01.2021.
- Poruka
- 60
- Rezultat reagovanja
- 13
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 3600 & LC-120 RGB
Motherboard:
MSI Tomahawk Max
RAM:
2x8 GB Gskill Aegis (oc 3200Mhz)
VGA & cooler:
1080TI MSI Gaming X
Display:
Philips 325E1 & Dell U2412m
HDD:
Samsung 860 EVO 1TB,Kingston KC600 512GB,2xSeagate BarraCuda
Sound:
SoundBlasterX G5,Samson sr850,Genius G2.1 1250
Case:
Sama Ark
PSU:
Seasonic Core GC 650w
Mice & keyboard:
Redragon Phoenix,Redragon Karura
Internet:
ADSL
OS & Browser:
Win10x2
Da li neko mozda ima iskustva sa ovim monitorom?
Dule ga je na axe youtube kanalu pre nekoliko meseci nahvalio maximalno......mada,naravno u Srbadiji nema nigde da se kupi,kod Ugara je oko 600-650 eura,a na Amazonu je cena koliko vidim 370 dolara (?! jbt,kako je moguce da mu je cena u evropi bukvalno duplo veca?)
Kakvo je vase misljenje,uopste,o tim gigabyte monitorima,obzirom da su od,relativno,skoro u tom poslu sa monitorima (ja sam nekako skeptican prema bilo kom njihovom hardweru)....navikao sam na dell,samsung,philips,LG sto se tice monitora,pa nekako mi "neobicno" kada vidim Gigabyte (ili Asus) monitor....
M32Q Gaming Monitor Key Features | Monitor - GIGABYTE Global
Features Multi-Platform built-in KVM SS IPS panel with 1ms GTG & OC 170Hz 8-bit color with HDR400 Black Equalizer & Aim Stabilizer GameAssist & OSD Sidekic...
www.gigabyte.com
Dule ga je na axe youtube kanalu pre nekoliko meseci nahvalio maximalno......mada,naravno u Srbadiji nema nigde da se kupi,kod Ugara je oko 600-650 eura,a na Amazonu je cena koliko vidim 370 dolara (?! jbt,kako je moguce da mu je cena u evropi bukvalno duplo veca?)
Kakvo je vase misljenje,uopste,o tim gigabyte monitorima,obzirom da su od,relativno,skoro u tom poslu sa monitorima (ja sam nekako skeptican prema bilo kom njihovom hardweru)....navikao sam na dell,samsung,philips,LG sto se tice monitora,pa nekako mi "neobicno" kada vidim Gigabyte (ili Asus) monitor....