Mare
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 21.06.2011.
- Poruka
- 8
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Phenom II x4 955 + CM Hyper 212+
Motherboard:
Biostar TA790GX A3+
RAM:
2x4GB DDR3 1600 Kingston HyperX
VGA & cooler:
Asus HD4890
Display:
LG W2453SQ
HDD:
WD 1TB Black + 1TB Green
Sound:
Creative X-Fi Xtreme Music + Microlab H-300
Case:
Cooler Master Elite 332
PSU:
LC6650GP3
Optical drives:
Samsung DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech + Genius
OS & Browser:
Windows 7 Professional x64
Pre neki dan sam uzeo ovu karticu i imam jedan problem.
U toku igranja neke igre ili testiranja grafičke preko nekog programa (npr furmark), sve super radi dok kartica odjednom ne spusti GPU klok na vrednosti za 2D mode, tj na 405MHz, dok memoriju ne spušta. Naravno, aplikacija drastično uspori. Drajveri ne pomažu.
Ima li neko ideju? Skroz nasumično se dešava. Npr, kada se u furmarku desi, moram da restartujem računar da bi vratio na standardne vrednosti, a u nekoj igri kada se desi, samo minimizujem prozor, vratim ga nazad i onda opet radi neko vreme normalno.
U toku igranja neke igre ili testiranja grafičke preko nekog programa (npr furmark), sve super radi dok kartica odjednom ne spusti GPU klok na vrednosti za 2D mode, tj na 405MHz, dok memoriju ne spušta. Naravno, aplikacija drastično uspori. Drajveri ne pomažu.
Ima li neko ideju? Skroz nasumično se dešava. Npr, kada se u furmarku desi, moram da restartujem računar da bi vratio na standardne vrednosti, a u nekoj igri kada se desi, samo minimizujem prozor, vratim ga nazad i onda opet radi neko vreme normalno.