Gojke
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 19.02.2020.
- Poruka
- 85
- Rezultat reagovanja
- 18
Moja konfiguracija
Imam 3070 GPU, ali kao sto znate 30 serija nema frame generation. Ali igra ima Frame generation sa AMD FSR i nakon sto to ukljucim, stvarno je razlika neprimetna u kvalitetu i to mi se svidja i igra radi puno bolje, medjutim posle par sekundi igra crashuje.
Nasao sam resenje i za to sa Nvidia Reflex Low Latency, i igra stvarno savrseno radi, ali tu i nastaje moj problem, tada igra iako je zakljucam u Nvidia Control Panelu na 60 FPS kao Max Frame Rate ona prelazi taj broj do cak 120 ponekad, a meni treba zakljucanih 60 FPS za stream, da li ima neko resenje za ovo?
Moja podesavanja su:
Anti-Aliasing - DLAA
Frame Generation - AMD FSR
Nvidia Reflex Low Latency- On
Osim sto pitam da li ima neko resenje kako u ovom slucaju zakljucati na 60 FPS igru, usput zelim pitati da li i neko ko ima 40 seriju graficke da li on moze DLSS Frame Generation i svim prethodno navedenim podesavanjima da zakljuca igru na 60 FPS-a?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Nasao sam resenje i za to sa Nvidia Reflex Low Latency, i igra stvarno savrseno radi, ali tu i nastaje moj problem, tada igra iako je zakljucam u Nvidia Control Panelu na 60 FPS kao Max Frame Rate ona prelazi taj broj do cak 120 ponekad, a meni treba zakljucanih 60 FPS za stream, da li ima neko resenje za ovo?
Moja podesavanja su:
Anti-Aliasing - DLAA
Frame Generation - AMD FSR
Nvidia Reflex Low Latency- On
Osim sto pitam da li ima neko resenje kako u ovom slucaju zakljucati na 60 FPS igru, usput zelim pitati da li i neko ko ima 40 seriju graficke da li on moze DLSS Frame Generation i svim prethodno navedenim podesavanjima da zakljuca igru na 60 FPS-a?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk