Naime, kada pokušam da pokrenem bilo koju igru preko GeForce Now cloud gaming servisa izbaci mi "grešku" sa porukom "game stopped due to spotty connection. Stvar je u tome što je minimalni protok 15mbs, dok ja zbog svog operatera imam oko 17mbs preko kabla i konstantno izbacuje grešku iako sam smanjio sve što može da se smanji u podešavanjima, dok na telefonu ista aplikacija radi skoro savršeno, a WI-FI signal se vrti oko 13mbs.
Probao sam i da iskoristim telefon kao wireless adapter pomoću usb tethering opcije, jer pc nema mrežnu karticu, ali svakako opet izbacuje istu grešku
Štaviše, probao sam i da obrnem proces, tj. da preko third-party programa/skripte probam da koristim internet sa pc-a na telefonu za pokretanje igara, i na telefonu ponovo radi perfektno.
Ne znam stvarno u čemu više može da bude problem. Hvala unapred
Probao sam i da iskoristim telefon kao wireless adapter pomoću usb tethering opcije, jer pc nema mrežnu karticu, ali svakako opet izbacuje istu grešku
Štaviše, probao sam i da obrnem proces, tj. da preko third-party programa/skripte probam da koristim internet sa pc-a na telefonu za pokretanje igara, i na telefonu ponovo radi perfektno.
Ne znam stvarno u čemu više može da bude problem. Hvala unapred