Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
ja je imam od 2011, jos uvek teram 955be posto mi jaci cpu za sada nije potreban, a planiram upgrade na 8320 jer mi je bulldozer razlog zasto sam se odlucio za tu plocu i uopste amd a ne za i5 2500k... zamerki na plocu nemam, da opet biram plocu u tom cenovnom rangu, opet bih uzeo istu jer nisam neki extremni kloker, malo naklokujem cpu cisto radi reda kad vec imam hyper212evo i uzivam
Danas sam uzeo maticnu plocu.Imao sam srece da su imali kod mene u gradu pa sam odmah mogao da uzmem danas.Imao sam srece i za to posto sam naisao na reviziju 3.0 to je poslednja i predpostavljam da je najbolja.Na maticnoj je sve na svom mestu mislim od slotova kad budem sastavio ceo nov kompijuter napravicu detaljan test svih komponenti pa i maticne.Poz svima