Mare1389
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 29.10.2017.
- Poruka
- 1.492
- Rezultat reagovanja
- 615
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600
Motherboard:
MSI A320M-A PRO MAX
RAM:
Patriot Viper Steel 3200MHz 16GB (2 X 8GB)
VGA & cooler:
Radeon RX 6800 GAMING X TRIO 16G
Display:
LG UltraGear 27GR75Q-B 27" 2K 165Hz
HDD:
Patriot Burst 120GB & 1TB HDD
PSU:
750W Seasonic B12-BC-750
Mice & keyboard:
Zowie EC1 & Logitech G413 Carbon
Pozdrav , postavljam ovo za drugara ima FX 8300 i RX 560 I 8GB RAM , eh sada kada igra LOL ponekad mu FPS bas padne i to na nekih 20 , na bilo kojim podesavanjima... Rekao sam mu da mi share screen na discord i kada je to uradio otvorio je onaj task manager i evo slike :
fx 8300
( ovo je u trenutku kada je igrao crash bandicoot remastered neki sa dobrom grafikom )
Procesor u openhardware monitoru ide oko 60-75 stepeni.
Graficka slicno oko 60-70.
Pri igranju gore navedene igre.
Citao sam da je max za fx procesore 62 stepeni sto me iznenadilo. + ovi podaci iz task managera , ja mislim da je problem cpu throttling. Zanima me vase misljenje i sta je najbolje da uradi? ( Pretpostavljam da promeni pastu , i da doda mozda jos neki ventilator u kuciste ako nema , posto je racunar bio gotova konfiguracija iz neke prodavnice , nema garancije tako da moze da otvara kuciste )
fx 8300
( ovo je u trenutku kada je igrao crash bandicoot remastered neki sa dobrom grafikom )
Procesor u openhardware monitoru ide oko 60-75 stepeni.
Graficka slicno oko 60-70.
Pri igranju gore navedene igre.
Citao sam da je max za fx procesore 62 stepeni sto me iznenadilo. + ovi podaci iz task managera , ja mislim da je problem cpu throttling. Zanima me vase misljenje i sta je najbolje da uradi? ( Pretpostavljam da promeni pastu , i da doda mozda jos neki ventilator u kuciste ako nema , posto je racunar bio gotova konfiguracija iz neke prodavnice , nema garancije tako da moze da otvara kuciste )