fox_87
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 25.07.2010.
- Poruka
- 44
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozz ljudima na ovom forumu i svim moderima naravno . Evo i ja sam malo resio da realizujem neke moje idejice,potrosim koji dinar i ulepsam ovo sto imam. Znam nije nesto al kada ga sredim bice kao bombona
-dvd rezace ofarbati u crno,napraviri stelth mode,sa mikro prekidacem,u onaj providni ubaciti i led diodice,staklo odozgo
-napajanje ofarbati u crno,ubaciti blue led fan,24pinski slivovati rebrastim crevom (koristi se za el. instalacije),a ostale mrezastim slivom al pre toga ofarbati kablove i konektore,ubaciti staklo,ubaciti on-off prekidac sa crvenom lampicom
-slivovati sve ostale kablove
-hard ofarbati odozgo u crno,skinuti nalepnicu
-cpu fan ofarbati u narandzasto
-north & south bridge u crno i promeniti pastu
-na graficku namontirati 775 cooler blok sa led osmicom,na gornju stampanu plocu staviti crn "oklop" a preko fan-a mrezicu,staviti pastu
-ubaciti led diode u zvucnike
-napraviti fan controlor za xigmatek 12,8v,off, i prekidac za ledove u zvucnicima on-off,i 2 prekidaca za dvd-ove
-sata kabl prefarbati
-napraviti ram cooler i ofarbati u crno,staviti pastu na cipove memorije
-neonke prefarbati u narandzasto
-staviti mrezicu na otvore za pci slotove i ispred xigmateka
-ubaciti staklo na kuciste gore i levo,na otvor za dvd uredjaj i prazno mesto za floppy2
-ide cabl za floppy ofarbati u crno,sloziti lepo i staviti u rebrasto crevo
-ofarbati limcic za maticnu i limcic graficke
-ofarbati tastaturu ,plastiku na zvucnicima i membranu,mis,monitor,sluske.....
-ako je ikako moguce napraviti graficki analajzer ili VUmetar i ugraditi na vufer ili kuciste
Mod koji mi se svideo i od koga "kradem" semu farbanja je ovaj
s tim da moje nije ni priblizno kvalitetno kao kosmos kuciste,pa cu pokusati da ga ulepsam nekim sitnicama i kombinujuci ideje sa drugih kao npr staklene otvore kod dvd/floppy-ja,narandzasti intake fan,i 8500gt cu pokusati da preradim da bude kao ova samo sa led fanom

trenutno su uradjeni samo grubi radovi,za vikend se verovatno farba ,cekam malo sunce da izadje

evo malo slika krsa po sobi

eto toliko za danas,ako naletite na moju temu na nekom drugom forumu videcete da ce iste slike ici svuda,al komentari nikada nece biti isti :cheers:
Sta da kazem osim da bih zeleo da "cujem" neki vas komentar
-dvd rezace ofarbati u crno,napraviri stelth mode,sa mikro prekidacem,u onaj providni ubaciti i led diodice,staklo odozgo
-napajanje ofarbati u crno,ubaciti blue led fan,24pinski slivovati rebrastim crevom (koristi se za el. instalacije),a ostale mrezastim slivom al pre toga ofarbati kablove i konektore,ubaciti staklo,ubaciti on-off prekidac sa crvenom lampicom
-slivovati sve ostale kablove
-hard ofarbati odozgo u crno,skinuti nalepnicu
-cpu fan ofarbati u narandzasto
-north & south bridge u crno i promeniti pastu
-na graficku namontirati 775 cooler blok sa led osmicom,na gornju stampanu plocu staviti crn "oklop" a preko fan-a mrezicu,staviti pastu
-ubaciti led diode u zvucnike
-napraviti fan controlor za xigmatek 12,8v,off, i prekidac za ledove u zvucnicima on-off,i 2 prekidaca za dvd-ove
-sata kabl prefarbati
-napraviti ram cooler i ofarbati u crno,staviti pastu na cipove memorije
-neonke prefarbati u narandzasto
-staviti mrezicu na otvore za pci slotove i ispred xigmateka
-ubaciti staklo na kuciste gore i levo,na otvor za dvd uredjaj i prazno mesto za floppy2
-ide cabl za floppy ofarbati u crno,sloziti lepo i staviti u rebrasto crevo
-ofarbati limcic za maticnu i limcic graficke
-ofarbati tastaturu ,plastiku na zvucnicima i membranu,mis,monitor,sluske.....
-ako je ikako moguce napraviti graficki analajzer ili VUmetar i ugraditi na vufer ili kuciste
Mod koji mi se svideo i od koga "kradem" semu farbanja je ovaj

trenutno su uradjeni samo grubi radovi,za vikend se verovatno farba ,cekam malo sunce da izadje

evo malo slika krsa po sobi

eto toliko za danas,ako naletite na moju temu na nekom drugom forumu videcete da ce iste slike ici svuda,al komentari nikada nece biti isti :cheers:
Sta da kazem osim da bih zeleo da "cujem" neki vas komentar