Kod DSLR-a ne traji kraće baterija jer je uglavnom veća. Kod njega uopšte ne moraš da pališ ekran da bi slikao, tako da ti baterija može trajati doooosta dugo.Devojka je uzela Nikon L840 pre mozda 2 nedelje. Uzeli smo od lika iz Subotice sto donosi iz Madjarske, 21.500din. U radnjama je negde 28.000 trenutno na popustu. Aparat je i za 28k vrh, a tek za 21.5 je vrhunski. Jedino sto je uglavnom automatski, nema mnogo opcija za podesavanje. Ne znam da li ima nesto primetno bolje pa i do 300eur od toga a da nije DSLR za koji mislim da ti treba vec nesto preko 300 sa sve objektivom.
Zavisi naravno kao sto su i ostali napisali sta trazis. Da li kompakt ili ne, da li DSLR ili ne. Da li cisto ovako da imas nesto sto dobro slika, novo ili polovno itd.. Kod DSLR-a ti npr. i baterija traje dosta krace
Bez uvrede brate ali taj Nikon nikako ne vredi 28k din, u najboljem slucaju da se kaze 150e. Dzaba mu 38x zoom i izgled.Devojka je uzela Nikon L840 pre mozda 2 nedelje. Uzeli smo od lika iz Subotice sto donosi iz Madjarske, 21.500din. U radnjama je negde 28.000 trenutno na popustu. Aparat je i za 28k vrh, a tek za 21.5 je vrhunski. Jedino sto je uglavnom automatski, nema mnogo opcija za podesavanje. Ne znam da li ima nesto primetno bolje pa i do 300eur od toga a da nije DSLR za koji mislim da ti treba vec nesto preko 300 sa sve objektivom.
Zavisi naravno kao sto su i ostali napisali sta trazis. Da li kompakt ili ne, da li DSLR ili ne. Da li cisto ovako da imas nesto sto dobro slika, novo ili polovno itd.. Kod DSLR-a ti npr. i baterija traje dosta krace