Jafazec
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 28.07.2009.
- Poruka
- 198
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AthlonX2 @3,2ghz & OCZ Vendetta
Motherboard:
Biostar TA770
RAM:
Kingston 800mhz CL5 2x1gb @ 916mhz
VGA & cooler:
Asus 4850
HDD:
Hitachi SATA II 320gb
Case:
Thermaltake Soprano
PSU:
LCP
Optical drives:
komaTa 2!
Mice & keyboard:
Intelli 3.0/A4tech X710F & Logitech
Internet:
Cable
Pokusah da nadjem na forumu negde nesto vise o foobaru,pa sam u nedostatku teme otvorio ovo.Ovih dana se igram sa njime,do sada sam koristio Winamp a kasnije i AIMP,medjutim kako mi je trebao neki solidan converter,instalirah foobar.
Ono sto me najvise zanima jeste da li je moguce da mi je zvuk u foobaru nekako tisi nego u aimp-u?Napominjem da ne koristim nikakve dodatne pluginove iliti kodeke vec je sve default.
Druga stvar je da li nece biti nikakvih konflikta izmedju AIMP-a i Foobar-a ukoliko ih oba zadrzim na sistemu,pri cemu bih AIMP koristio za reprodukciju a Foobar za potrebe konvertovanja iz wav u mp3 i slicno?
Takodje bilo bi lepo da svako iznese svoje utiske,savete,predloge i da ukoliko je moguce neko da neki tutorijal za modifikovanje izgleda foobar-a Ja instalirah onaj DarkOne skin,medjutim nista se ne snalazim u njemu
Ono sto me najvise zanima jeste da li je moguce da mi je zvuk u foobaru nekako tisi nego u aimp-u?Napominjem da ne koristim nikakve dodatne pluginove iliti kodeke vec je sve default.
Druga stvar je da li nece biti nikakvih konflikta izmedju AIMP-a i Foobar-a ukoliko ih oba zadrzim na sistemu,pri cemu bih AIMP koristio za reprodukciju a Foobar za potrebe konvertovanja iz wav u mp3 i slicno?
Takodje bilo bi lepo da svako iznese svoje utiske,savete,predloge i da ukoliko je moguce neko da neki tutorijal za modifikovanje izgleda foobar-a Ja instalirah onaj DarkOne skin,medjutim nista se ne snalazim u njemu