• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Fnatic Clutch G1

Bajke

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
02.03.2017.
Poruka
18
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Cao svima, drugar mi je dao neispravan mis (Fnatic Clutch G1), on je dobio drugi ispravan a ovaj nije morao da vraca, e sad neispravnost je takva da, kursor nece da se pomera, rade svi dugmici na misu i reaguju, ali jednostavno se ne pomera, mis je opticki, LED diodica svetli ali slabo (nisam siguran ni da li treba nesto jako) ali svetli, da li to znaci da je problem u samom cipu optickog senzora, u pitanju je PMW33310DH-AWQT cip.
Nije bitno da li moze da se popravi, ali mi je zanimljivo i hteo bih da probam da ga popravim, jer mi je cudno da sve radi osim pomeranja kursora.
Tako se isto ponasao na 5 razlicith kompjutera, na win10, win7, win XP, tako da bih ja rekao da nije softverski a i pokusavao sam softverski svakakve nacine na win10 ali sam odustao jer mislim da je hardverski problem, samo me zanima sta vi mislite? I sta bi mogao da bude problem? Poz :D

EDIT: Zaboravio sam da napisem, radi i skrol ali ako skrolnem nastavlja da skroluje sam non stop..

Poslednja izmena:
Vrh