bleyach
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 07.10.2012.
- Poruka
- 2.023
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
Pozz.Pre 3 nedelje uzeo sam ovaj flash.U pocetku sam bio zadovoljan radio je,nisam ga ubacio u komp vise od 3 4 puta.
Pre 2 dana prebacivao sam na sva tri flasha fajlove koji su mi bili backupovani i sve je bilo ok do juce.Juce su mi dva flasha radila a ovaj doticni ne radi.Ne znam sta je problem.
Javim se ja liku od koga sam uzeo flash kaze on meni da mi je windows zakljucao flash zato sto je windows imao neki bug ili trojanac i da mi nema pomoci.
Cesljao sam po netu probavao sa nekim programima ali nista.
Windows uopste ne vidi flash,niti se pojavljuje bilo sta kad ga ubacim niti se u device manageru pojavljuje bilo sta.Ne znam sta da radim.
Da li mi neko moze pomoci,da li je neko imao isti problem ?
Pre 2 dana prebacivao sam na sva tri flasha fajlove koji su mi bili backupovani i sve je bilo ok do juce.Juce su mi dva flasha radila a ovaj doticni ne radi.Ne znam sta je problem.
Javim se ja liku od koga sam uzeo flash kaze on meni da mi je windows zakljucao flash zato sto je windows imao neki bug ili trojanac i da mi nema pomoci.
Cesljao sam po netu probavao sa nekim programima ali nista.
Windows uopste ne vidi flash,niti se pojavljuje bilo sta kad ga ubacim niti se u device manageru pojavljuje bilo sta.Ne znam sta da radim.
Da li mi neko moze pomoci,da li je neko imao isti problem ?