Poz zna ko kako popravit ove obavjesti nisu poredani kako treba po minutama najnovije neke se vracaju dole ispod nisu gore nama na pocetku a trebaju bit nekad ni ne vidim obavjest neku novu ako ne listam dole a trea bit gore na vrhu najnovije
jesam i netrebajumi tacke nizarezievo kao prvo napisacu jedno pitanje tebi kako vi ljudi mozete da pisete bez tacke zareza ili bilo kakve naznake da je recenica zavrsena ili da hocete da kazete bilos ta drugo pa da ti kazem i jos za tvoje pitanje ne moze da se podesi da notifikacije idu hronoloski jer je facebook uklonio taj feature sam po sebi pa su notifikacije sada razbacane svuda ne vidim zasto bi ti uopste to bilo bitno ako svakako citas sve notifikacije koje ti stignu evo valjda si uspeo da desifrujes sta sam hteo da napisem u glavnom ne moze da se podesi to sto hoces
I sta je sada tu smesno? Ajde da cujem trolu jedan pa da se i ja smejem.
ad guard - AdGuard — World's most advanced adblocker!Mrzi me da trazim gde da podignem novu temu pa da iskoristim ovu.
Kako da se stopiraju video reklame koje se od nedavno pojavljuju na facebook kada gledate neki video sadrzaj koji vas zanima. Nekada na klipu od 2-3 minuta ide i po par puta ista reklama. Nekada jednom a nekada i vise puta, sve zavisi od duzene reklame.
Imam u Chrome uBlock Origin ali on za ovaj problem nista ne radi.