• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Facebook problem

mosnjo

Newcomer
Učlanjen(a)
12.11.2016.
Poruka
4
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozdrav, pre svega odmah da napomenem da ovo pitanje postavljam iskljuivo radi moje bezbednosti ne radi zloupotrebe. Interesuje me da li postoji mogucnost da mi neko udje na facebook bez sifre ili nekako da mi provali sifru ali da je ne promeni ( posto ako bi je promenio ja bih to odma zapazio jer ne bih imao pristup vise), da li onda moze da mi gleda poruke, pise ih i tako to a da ja nikada ni ne saznam?

imanja010

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.04.2015.
Poruka
188
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
Pozdrav, pre svega odmah da napomenem da ovo pitanje postavljam iskljuivo radi moje bezbednosti ne radi zloupotrebe. Interesuje me da li postoji mogucnost da mi neko udje na facebook bez sifre ili nekako da mi provali sifru ali da je ne promeni ( posto ako bi je promenio ja bih to odma zapazio jer ne bih imao pristup vise), da li onda moze da mi gleda poruke, pise ih i tako to a da ja nikada ni ne saznam?
Može, većinom se i facebook probija tvojom šifrom koju obično korisnici ostave na druge sajtove. Hiljade sajtova i aplikacija nudi opciju logovanja sa Facebook nalogom, a neki od njih skladište šifre i tu nastaje problem jer su oni obicno slabo zaštićeni te hakeri dosta lako dolaze do tih naloga.

Vrh