• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Dule protiv Vlade - PCAXE vs GAJBOTRON

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.781
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Još jedan PCAXE gameplay je tu pred Vama. Ovog puta nije u pitanju klasičan gameplay, jer će Dule aka animaN odmeriti snagu tj. bolje rečeno pamet i reflekse protiv Vlade koji drži kanal GAJBOTRON tako da očekujte vrlo zanimljive situacije ;)

Igra koja je na repertoaru ovaj put nije neka novija igra, već naprotiv - Dyna Blaster, koji je izašao davne 1990. Verovatno se pitate, šta toliko ima zanimljivog u igri staroj preko 25 godina. Verujte nam itekako ima, i može biti naročito zabavna, naročito kada igrate protiv ljudskog protivnika u šta se možete uveriti ako pogledate video.

Dušan je ovu igru igrao, barem on tako kaže, pre četvrt veka tj. kada je izašla i posle 25. godina je dobio priliku da se ponovo pokaže u njoj, ali protivnik nije nimalo lak, a za komentarisanje i dizanje atmosfere tu je Kojot sa KursorTV Youtube kanala, koga verovatno svi Vi već znate iz WoT klipova na PCAXE kanalu.

Dule ili Vlada? Vlada ili Dule? Pitanje je sada, ali svakako tu je Kojot da uteši gubitnika :D

Opširnije...
 
Vrh