• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Dobra vest za Novi Sad

Steamroller

Moderator
Učlanjen(a)
22.01.2011.
Poruka
9.655
Rezultat reagovanja
17
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7 2600K @4.8 w/HT CM Nepton 280L
Motherboard:
Gigabyte Z77X-UP7
RAM:
4x4Gb Patriot @1866MHz
VGA & cooler:
ASUS 280X + Morpheus + 2x NF-F12
Display:
2x Dell U2312HM
HDD:
Samsung 840 Evo 120GB
Sound:
Integruša
Case:
HAF XB
PSU:
Seasonic SS-620GM
Mice & keyboard:
CM Storm Recon White + Genius Imperator
Internet:
Cable 20/2
OS & Browser:
Win 7 64bit
Other:
Fluffy Cat and Dog

Никола

Shop manager
Učlanjen(a)
05.09.2011.
Poruka
848
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
SUPER!

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
10.317
Rezultat reagovanja
2.995
Moja konfiguracija
I posle toga svi prelazimo na LSD NiMH.:P
Pohvale za akciju, nadam se da će uskoro to funkcionisati i u Nišu.

CAMEL

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.07.2010.
Poruka
283
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Eto za mene konacno resenje problema u Kikindi. Svaka cast za vest. Odmah cu kontaktirati ovu firmu :)

MegaSkot

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
2.606
Rezultat reagovanja
7
Moja konfiguracija
U HR recimo, plaćaju ti za svaku pet ambalažu koju doneseš, dok se ovde jedva nađu kontenjeri za iste, da bi ih oni kasnije prodali. :cool:

Ako nas korpa za baterije ne spasi, ništa neće.

CAMEL

PCAXE Member
Učlanjen(a)
01.07.2010.
Poruka
283
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Moja firma u Kikindi vrsi otkup PET ambalaze a isto tako imam i kaveze za prikupljanje PET ambalaze razbacane po gradu. Ne mozete da zamislite koliki se pritisak vrsi na mene zbog toga sto imam kontejnere po gradu i sto placam pet ambalazu. Prostim recima, drzava i ovi nakaradni zakoni pokusavaju da uguse svaku mogucnost zarade fizickih lica. Primer, moja firma ima nekoliko potpisanih ugovora sa osnovnim skolama gde subotom organizujemo skupljanje pet ambalaze i stare hartije. Napravimo bas "event" tog dana. Klinci se takmice ko je vise doneo, uvek imamo neke sponzore sto se hrane i pica tice i na kraju klinci jos dobiju novac da kupe osnovna sredstva za skolu. Posle nekoliko meseci dobiju te skole sto imaju ugovo sa mnom depesu od opstine da sakupljen otpad vise ne daju meni vec firmi koja prikuplja komunalni otpad ovde u Ki. Nazove direktorica jedne skole tu firmu nakon prikupljanja pet-a i stare hartije da dodju i pokupe otpad i sazna sokantnu vest. Ova firma ne placa taj otpad vec naplacuje svoj izlazak?!?! Nakon sastanka direktora svih skola, ponovo sam pozvan i nastavili smo saradnju. Sad u subotu ponovo imamo akciju :D Sta reci...

Vrh