• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

[Razno] Divoom VoomBox Party - Video Recenzija

kiaTech

PCAXE Member
Učlanjen(a)
19.01.2015.
Poruka
256
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i5 4460
Motherboard:
Msi H81m-p33
RAM:
Kingston Hyperx Blue 8GB kit
VGA & cooler:
MSI GTX 970 - stock kuler
Display:
Acer Vx229h
HDD:
1TB Seagate
Sound:
Integrisan
Case:
Raidmax Seiran 2
PSU:
Cooler Master BC600 v2.
Mice & keyboard:
Bloody v7m
Internet:
40/4
OS & Browser:
Windows 8.1
Veliki pozdrav svima,

pre par dana na test sam dobio ovaj zvucnik, kompanije Divoom. Verovatno je vec dosta vas culo za neki od njihovih proizvoda. Mogu vam reci da su zaista kvalitetni i nadam se da ce tako ostati u buducnosti.

VoomBox je Rugged zvucnik i otporan je na vremenske prilike, iskreno, ne bih isprobavao otpornost ali tako pise u specifikaciji :P Ima 3 drivera, i veoma je tezak (oko 1150 grama). Bass je odlican, i jedina mana ovog zvucnika koju sam ja nasao je u njegovoj tezini, takodje i sam dizajn nije Bog zna sta, ali poprilicno ok izgleda. Kutija u kojoj dolazi je ocekivano napravljena od kvalitetnih materijala, i sem zvucnika, u njoj se nalazi uputstvo za koriscenje, 3.5mm kabl za konekciju sa drugim uredjajima, i usb-micro usb za punjenje. Baterija je solidna. Izdrzi oko 8 sati plejbeka i korisna stvar je sto zvucnik mozete povezati sa drugim uredjajem preko 3.5mm kabla, sto znaci da ce trositi manje energije i samim tim manje baterije.

Ukratko, to bi bilo to. Pogledajte snimak za nesto vise informacija i nadam se da ce vam se svideti! :) Poyy

 
Vrh