myself
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 16.01.2011.
- Poruka
- 43
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Pentium G3430 @ 3.30 GHz
Motherboard:
MSI H81M-P33
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
ATI AMD Radeon R7 250 Series 1024MB
Display:
Fujitsu
HDD:
WD WDC + SPCC SSD
Sound:
AMD
Case:
MS
Mice & keyboard:
Marvo
Internet:
SBB 100 Mb/s
OS & Browser:
Win10, Chrome
Ovako... treba mi nekoliko saveta. Najpre, grafika sa 2 GB DD3 ili grafika sa 1 GB DDR5?
Zatim, koji procesor odabrati i da li je važnije odabrati dobar procesor ili više ram memorije?
Ograničen budžet je u pitanju, pa pokušavam da izvučem najviše do max 40000.
Komp koristim za standardne zezancije i za programiranje. Igrice ne igram, nemam vremena, a ni para za komp od 600-700 € ili koliko već...
Svaka pomoć bi mi značila...
Zatim, koji procesor odabrati i da li je važnije odabrati dobar procesor ili više ram memorije?
Ograničen budžet je u pitanju, pa pokušavam da izvučem najviše do max 40000.
Komp koristim za standardne zezancije i za programiranje. Igrice ne igram, nemam vremena, a ni para za komp od 600-700 € ili koliko već...
Svaka pomoć bi mi značila...
Pošto nemam ni najmanju predstavu koliko programiranje može da bude zahtevno, poželjno je da imaš barem 4GB RAM-a, a procesor kupiš najbolji koji ti se uklapa u budžet.
Pošto kupujem na kredit, mora se tako, moraću da uklopim neku njihovu konfiguraciju, eventualno nešto da se ukombinuje... Nije programiranje zahtevno, samo mi treba da sve radi stabilno.
Na njihovom sajtu mozes procitati na koliko rata daju kao i uslove ... Ovo su cene na kredit za kes su jeftinije naravno...