Grodos
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 31.07.2010.
- Poruka
- 3.203
- Rezultat reagovanja
- 444
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
http://www.deadpoolgame.com/
Zanimljiva hack&slash pucačina iz trećeg lica sa raznoraznim akrobatskim skilovima i combo-ima. Napravljena za opuštanje i prolazak kroz nivoe. Unreal endžin tako da će raditi na skoro svim mašinama (kod mene je na max, full hd rez). Igra zna da zatrza sa vremena na vrijeme ali u 99% vremena radi odlično.
Ne očekujte ništa osim opuštencije i zabave uz veoma veliku i odličnu dozu humora, baš u Deadpool stilu (lik ne zna da ćuti)
Btw, ne pokušavajte da promjenite kontrole ako igrate miš+tast jer ćete se pogubiti načisto
Zanimljiva hack&slash pucačina iz trećeg lica sa raznoraznim akrobatskim skilovima i combo-ima. Napravljena za opuštanje i prolazak kroz nivoe. Unreal endžin tako da će raditi na skoro svim mašinama (kod mene je na max, full hd rez). Igra zna da zatrza sa vremena na vrijeme ali u 99% vremena radi odlično.
Ne očekujte ništa osim opuštencije i zabave uz veoma veliku i odličnu dozu humora, baš u Deadpool stilu (lik ne zna da ćuti)

Btw, ne pokušavajte da promjenite kontrole ako igrate miš+tast jer ćete se pogubiti načisto

Imamo CoD i BF i MoH po ko zna koliko dijelova a čitava franšiza krenula od MoHAA još iz 2002.godine i sve igre na apsolutno isti kalup, samo sve gore sa svakom inkarnacijom... Danas samo sitnice mogu da izdvoje igru iz mora drugih jer se niko više ne trudi ništa originalno da napravi jer neće da rizikuju finansijski krah - bezrazložno mp napucavanje je danas čista zarada i zato i imamo horde zombija koji daju po 50evra na igru i nikada nisu ni probali "pravu" igru, sa srcem i dušom!