Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Pozdrav,nakon reinstalacije Windowsa sam instalirao sve najnovije update.Nakon toga sam skinuo Wub i iskljucio Windows update.Da li da ga ostavim tako ili da ipak upalim Windows update?
Možda zato što je windows update vjerovatno najiritantnija opcija od kako je windows-a. Da ne bude da je u pitanju lična preferencija, dodaću i i jedan vrlo banalan problem sa kojim sam se ja susreo - nVidia je zvanično ukinula podršku za 3D sa verzijom 418. Retardirani windows update uradi update drajvera i tjera me na konstantnu reinstalaciju IAKO sam čekirao opciju da ne dira drajvere. Toliko o tome...
kod mene se apdejt po treci put sam pokvario na obe masine tako da je sada super.
izasla je neka zakrpa koja ne moze da se instalira i blokirala je sve ostalo.
za mene je windows apdejt najveci uzrocnik problema.
pun je net o tome, nemoguce je da nekome nije poznato
Od kako sam pre nekoliko godina prešao na "legalan" Windows (kupljenim ključevima, naravno ) svi apdejtovi su mi bili uključeni. Nikada ni jedan jedini problem ni na 7ci ni na 10ki nisam imao.
Sestri sam isto aktivirao ključ na 10ki i takođe šiba redovno apdejtove bez problema.
ma i kod mene je regularno aktiviran kljucem ali to nista ne menja niti ima bilo kakve veze sa apdejtom.
imas srece, sta drugo
pogledaj na netu kako im se posle svakog apdejta ljudi nacestitaju mile nove godine
Još da dodam da mi se se jednim update-om prije jedno 6 mjeseci desilo da mi ubije drajver za zvuk pa mi se dešavalo da isključivo kada pokrenem YT pojača zvuk na maks i počne da pucketa... Zamislite sada kako to izlgeda na Z-2300 u 02.00 ujutro. Sreća pa sam to rješio reinstalacijom drajvera za zvuk. Odmah sledeći update mi je ubio drajver za grafičku pa sada ne mogu da izvršim podešavanja ni slike ni videa na drugom tv-u, koji je spojen na grafičku, kroz nV cpanel, bez obzira šta ja podešavao. Na kraju sam morao da koristim individualna podešavanja u player-u. Taj problem još traje.. A iskreno mrzi me da reinstaliram windows...
Još sam se ja bio inatio da pa čak mjenjao i registry, tj. koristio sam njegove aktivatore protiv njega, pomjerio datume aktivacije za godinu dana i to je radilo, nije bilo update-a, ali je u jednom trenutku defender popizdio i blokirao sve što je imalo .exe ekstenziju...
Takodje jos nikakav problem nisam imao sa 10. Jedino sto me je vecito nerviralo je sto pojede sav protok neta dok skida update dok se nisam iznervirao dovoljno i odradio full kontrolu svakog procesa. Sad dobija podatke na kasicicu