P1raT
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 24.12.2015.
- Poruka
- 150
- Rezultat reagovanja
- 9
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD FX 8320 Black Edition
Motherboard:
Asus M5A78L-M/USB3
RAM:
HyperX Fury 2x4GB 1866MHz
VGA & cooler:
Asus Nvidia GTX 660
HDD:
SSD HyperX Savage 240GB, Seagate 1TB
PSU:
Chieftec 500W GPA-500S8
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64
Laptop od jednog klijenta ima cudan problem, nakon gasenja racunara koji ima bateriju i prikljucen je na punjac, prvo paljenje nece da upali, tj upali se on ne daje nista na ekranu, a lampice svetle i ne moze ni da se ugasi na dugme. Potrebno je skroz izvaditi napajanje i bateriju i punjac, i kada vratim jedno od ta dva on se upali i sve normalno radi.
Laptop je Toshiba Satellite C660-11q
Hard disk je Hitachi 320GB 100%Health 100%Perf u sentinelu i gw scan kaze da nema gresaka. Istestirao sam i RAM 3GB 1x1GB i 1x2GB sa Gold memory, nema gresaka, i probao sa sa novim RAMom isto. Probao sam i bez optike, isto. Ali ima jedna stvar, podigao sam sistem na SSD-u i sa njim je sve u redu, da li to znaci da HARD Disk nesto nije kako treba? Pokusao i sa resetom biosa, nova baterija CMOS, bas svasta, isto. Reko mozda daje sliku na spoljnoj grafici, ma jok. Hvala unapred
Laptop je Toshiba Satellite C660-11q
Hard disk je Hitachi 320GB 100%Health 100%Perf u sentinelu i gw scan kaze da nema gresaka. Istestirao sam i RAM 3GB 1x1GB i 1x2GB sa Gold memory, nema gresaka, i probao sa sa novim RAMom isto. Probao sam i bez optike, isto. Ali ima jedna stvar, podigao sam sistem na SSD-u i sa njim je sve u redu, da li to znaci da HARD Disk nesto nije kako treba? Pokusao i sa resetom biosa, nova baterija CMOS, bas svasta, isto. Reko mozda daje sliku na spoljnoj grafici, ma jok. Hvala unapred