Sub-Zero
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 02.03.2025.
- Poruka
- 11
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
Posedujem monitor Asus Tuf Gaming VG32VQ1BR WQHD 165Hz Curved kupljen pre skoro godinu i po dana. Pre par meseci je krenulo nesto cudno da se desava. Naime, u nekim odredjenim situacijama izgubi sliku pa se vrati, na primer kada pristupam nekim sajtovima poput mozzart sporta preko Google Chromea ili Edgea izgubi sliku i vrati je nakon nekoliko sekundi a kada pristupam preko Firefoxa to se ne desava. I to se desava kada se pristupa sajtu prvi put, posle vise ne sve dok se ne obrise cache. Kada se obrise cache, opet kada se pristupi sajtu, desi se isto. Isto se desava (ali ne uvek) kada pokrenem viber na pcu, ili kada pokusavam da pokrenem video u windows media playeru. Razlika u duzini trajanja prekida signala je nekoliko sekundi kada koristim DisplayPort (prekid traje 5-6 skundi) i kada koristim HDMI (sekunda-dve). U toku gaminga se ne desava, niti kada se gleda neki film niti YouTube, niti kada se koristi bilo koji drugi softver na racunaru.
Pokusao sam da promenim port, da promenim kabl, pokusao sam windows 10, windows 11 (oba su legalna), probao sam vise verzija AMD drajvera za graficku, istestirao sam grafikcu u Furmarku, sve je ok.
Nikada ranije mi se ovo nije desavalo, da li je mozda neko imao slicnih iskustava?
Pokusao sam da promenim port, da promenim kabl, pokusao sam windows 10, windows 11 (oba su legalna), probao sam vise verzija AMD drajvera za graficku, istestirao sam grafikcu u Furmarku, sve je ok.
Nikada ranije mi se ovo nije desavalo, da li je mozda neko imao slicnih iskustava?