ThePocetnik
Moderator
- Učlanjen(a)
- 30.03.2009.
- Poruka
- 5.087
- Rezultat reagovanja
- 25
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP Pavilion - 14-ce0008nm
CPU & cooler:
Intel Core i7 5820K feat NiC L32
Motherboard:
ASRock X99 WS
RAM:
4x8GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury
VGA & cooler:
Sapphire Pulse 580 4GB
Display:
Dell 2312HM i AOC G2460PF
HDD:
Seagate 3TB, WD Red 3TB, Samsung F3 1TB, Samsung 850 EVO 500GB, HP EX900 512GB, Intel M.2 SSD 6000p
Sound:
Asus Xonar U7 feat Logitech X-530 / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HMC631
Case:
Corsair Carbide 500R
PSU:
EVGA SuperNova G3 750W
Optical drives:
LiteOn iHAS124 / ASUS SBW-06D2X-U
Mice & keyboard:
RedDragon Kala i A4Tech V7 Bloody
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64
Other:
PS3 Ultra slim 500GB / Shuttle XS35V4
- Admin
Ovako imam jedan div kome je visina postavljena na auto tj. nije fiksirana.
U njemu se nalazi levi i desni div. U levom divu ide sadrzaj te je njegova visina takodje postavljena na auto, kako bi se od sadrzine automatski menjala.
Desni div bi trebalo da ima visinu levog, bez obzira na sadrzaj u njemu.
Naime zelim da se u desnom divu nalazi slika centrirana po vertikali, a da ostatak diva bude nacinjen od background boje.
Ali nikako ne mogu da namestim da desni div uzme visinu od levog ili barem od parent elementa. Stavio sam i height: inherit, ali i dalje je visina postavljena na auto. Probao sam i height: 100%, ali ni to ne radi posao tj. i dalje zavisi visina od sadrzaja u desnom divu.
Da li ikako mogu da podesim (da li u CSS-u ili samom index.php-u) i da kazem desnom divu da preuzme ili trenutnu visinu levog ili barem visinu parent elementa.
Java resenje me ne zanima, jer gledam da to izbegnem kad god je to moguce.
U njemu se nalazi levi i desni div. U levom divu ide sadrzaj te je njegova visina takodje postavljena na auto, kako bi se od sadrzine automatski menjala.
Desni div bi trebalo da ima visinu levog, bez obzira na sadrzaj u njemu.
Naime zelim da se u desnom divu nalazi slika centrirana po vertikali, a da ostatak diva bude nacinjen od background boje.
Ali nikako ne mogu da namestim da desni div uzme visinu od levog ili barem od parent elementa. Stavio sam i height: inherit, ali i dalje je visina postavljena na auto. Probao sam i height: 100%, ali ni to ne radi posao tj. i dalje zavisi visina od sadrzaja u desnom divu.
Da li ikako mogu da podesim (da li u CSS-u ili samom index.php-u) i da kazem desnom divu da preuzme ili trenutnu visinu levog ili barem visinu parent elementa.
Java resenje me ne zanima, jer gledam da to izbegnem kad god je to moguce.