Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Kako da namestim 4:3 rezoluciju ali da bude stretched ako me razumete, stavljao sam u AMD Control panelu na "Full Panel" i u podesavanjima za csgo isto, ali i dalje imam black barove kad prebacim na 4:3
Za podešavanja u control panelu ce se javiti neko drugi. A ja mogu da ti kazem da proveriš podešavanja na monitoru direktno preko dugmića. Ja imam jedno konkretno koje širi i skuplja sliku ukoliko to rezolucija dozvoljava
Ikonice su iste kao i kod tebe, praviš filozofiju oko ničega, samo podigni strelicom na tu drugu ikonicu odozdo, i pritisni ponovo menu dugme ili koje god imaš u tom smislu
Kada udjem tu samo je jedna opcija omogucena, a to je da mi bude nesto svetlije u gornjem levom uglu a kada udjem na ovo srafciger i cekic to samo pomera ovaj panel gde ce da stoji i njegov brightness