negovan90
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 07.02.2021.
- Poruka
- 38
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
Pozdrav drugari, vise ne znam kome da se obratim za pomoc i gde da trazim(bukvalno sam prevrnuo google da nadjem resenje), odjednom pre nekoliko dana je krenuo csgo da zamrzava, znaci posle nekog vremena zamrzne slika(imam zvuk, mogu da se krecem, mogu da spustim consolu)ali slika je zamrznuta, trenutno je instaliran KirbyOs(modifikovani Windows 10), isto se desava i na normalnom windows 10.
Racunar koji posedujem:
5600x
1060 6gb
X470 prime
16gb g skill 3600mhz cl16
Kingston m.2 500gb
Samsung 500gb
Monitor: 240hz
Molim ako neko zna kako da resim ovo(instalirao sam apex da probam da li ce se isto desiti ali ne, normalno radi ta igrica a i sve ostalo u windowsu)
Nisam napomenuo, ustekao sam moju graficku u drugi komp i radilo je sve normalno, kad sam vratio kod mene u komp bukvalno je proradilo i tako je bilo prethodna dva dana, danas resim da instaliram taj modifikovani windows za gaming, instaliram igricu i upalim na aimbotz posle 3 min zamrzne slika
Racunar koji posedujem:
5600x
1060 6gb
X470 prime
16gb g skill 3600mhz cl16
Kingston m.2 500gb
Samsung 500gb
Monitor: 240hz
Molim ako neko zna kako da resim ovo(instalirao sam apex da probam da li ce se isto desiti ali ne, normalno radi ta igrica a i sve ostalo u windowsu)
Nisam napomenuo, ustekao sam moju graficku u drugi komp i radilo je sve normalno, kad sam vratio kod mene u komp bukvalno je proradilo i tako je bilo prethodna dva dana, danas resim da instaliram taj modifikovani windows za gaming, instaliram igricu i upalim na aimbotz posle 3 min zamrzne slika