Dukanyx
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 26.01.2014.
- Poruka
- 397
- Rezultat reagovanja
- 79
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 3700X @ 4,4Ghz 1.4 V & NZXT Kraken X72
Motherboard:
ASRock X470 Taichi
RAM:
Corsair Dominator Platinum RGB 48GB - OC @ 3800Mhz
VGA & cooler:
MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio
Display:
LG 27GL850-B UltraGear 27 Zoll WQHD Gaming Monitor (1 ms, G-SYNC, 144 Hz)
HDD:
Samsung SSD 970 EVO Plus Series NVMe 1 TB V-NAND MLC - M.2, WD Elements™, 2 TB HDD, 2.5 Zoll, extern
Sound:
Logitech Z607 5.1, Sonos One - Smart Speaker, 2x50W Klipsch
Case:
PHANTEKS Enthoo Evolv X Midi-Tower, RGB, Tempered Glass, 4 x Noctua NF-A14 PWM chromax
PSU:
Seasonic FOCUS Plus Platinum 850W, MDPC-X Kabel-Sleeves
Mice & keyboard:
Corsair M65 RGB ELITE & Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile Rapidfire Mechanical Gaming Keyboard
Internet:
1&1-50/10mb
OS & Browser:
Windows 10& Google Chrome
Other:
Sony KD55XE7077
imam malo stariji monitor,na kojem je slika po defaultu tamnija,sve je na max posvetljeno,naravno sa oc guru II sam to resio u,i sada je ok,uglavnom za sve igrice je dobro,jos u igri mogu da podesim i nema problema,igrivo je,dok ne kupim novi monitor.Ali crysis 3 ne mogu da igram,cim pokrene igru resetuje mi sva podesavanja,i toliko je tamno da se nista ne vidi,u amd advance control,stavim na najsvetlije,onda u igrici sve sto je crno je jako crno,asto je svetlo-bljesti da se ni ne vidi,dali postoji neko resenje,sem kupovine novog monitora?desilo mi se kada igram Medal.of.Honor.Warfighter ,sve se zamrzlo,crna slika,ide zvuk,vidim da mi ni led hdd na kucistu ne svetli i morao sam da resetujem komp,kada sam hteo da na stavim igricu,nisam mogao da nastavim,izbrisao mi se save ,i morao sam da krenem iz pocetka,ne znam sta je problem?da kada sam vec tu,koji je nabolji driver za gigabyte 7790 1gb-128bit,trenutno mi je 13.11?