kuvacwOw**
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 18.08.2019.
- Poruka
- 137
- Rezultat reagovanja
- 9
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i3-2120
Motherboard:
FUJITSU D2990-A1
RAM:
2+4gb 1333mhz Samsung/Patriot
VGA & cooler:
RX550 Gigabyte
Display:
SyncMaster S19B300
HDD:
SSD: BioStar S100 Series 120gb/HDD: WD-2500AAKX-073CA1 250gb
Sound:
A4Tech A4 HS-50
Case:
Fujitsu e-400
PSU:
Fujitsu NPS-250MB A
Mice & keyboard:
Razer Deathadder 3.5G/A4Tech x7 g800v
Internet:
Oko 40/10, SBB
OS & Browser:
Windows 10 Pro & Google Chrome
Pozdrav, zanima me sta mislite o kupovini CRT monitora poput ovog sa sledeceg linka:
KupujemProdajem | Monitor CRT
Ja licno koristim CRT televizore vec dugo i nikad nisam imao ikakvo lose iskustvo s' njima, niti u igraonicama kad sam na njima igrao (beše davno
). Kupio bih jedan za gaming, uglavnom neke starije igre, odgovara mi jer preferiram 4:3 rezoluciju, a i znam da CRT monitori mogu bez problema cesto da se OC na 100, 120hz, znam da sve zavisi od monitora do monitora, a i do kvaliteta proizvoda. Takodje, citao sam da dosta njih ima 0ms response time, bolji view angle i sl. Eto, pre neki dan se razmisljam da li da kupim neki "debeli monitor" kako smo ih zvali
, al' citam po internetu kako moze doci do ovoga, onoga itd. itd. Licno nikad nisam imao problema sa na primer produznim kablom u kome su prikljuceni konzola, televizor, punjac i sta vec...ponekad u isto vreme, i nikad nisam imao ikakvih problema, a svoj trenutni televizor koristim vec oko 7, 8 godina, a kupljen je polovan. Sta vi mislite o svemu ovome i izvinjavam se za ponavljanje. 
KupujemProdajem | Monitor CRT
Ja licno koristim CRT televizore vec dugo i nikad nisam imao ikakvo lose iskustvo s' njima, niti u igraonicama kad sam na njima igrao (beše davno