Rosu5816
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 20.02.2021.
- Poruka
- 43
- Rezultat reagovanja
- 7
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Amd ryzen 2300x i amd cooler
Motherboard:
neka koja sve pokrece
RAM:
2x8 gb 2666mhz kingston
HDD:
500gb
Cao ljudi hteo bih zaraziti pomoc. Moj problem je taj sto mi je hard imao 50%health i poceo je raditi bas sporo i reko kupicu novi medutim vidim klin na yt za low level format i probam na tom hardu, koji je zatim crkao. Nisam nesto obratio paznju pa sma sutra dan kupio nov i prikacio ga na pc. Radio je super 2 sata i samo odjednom je crkao i on. Medutim kupio sam polovan hard mozda je i do toga. Kad sam odneo u servis da vidim zasto su crkla oba hdd rekli su da je napajanje pri kraju, pa sam odneo u gigatron gde je komp kupljen i trazio da zamene napajanje,. Oni su poslali komp na reklamaciju i posle 2 nedelje su ga vratili i rekli da su ga testirali i da je sve uredu na kompu pa nisu menjali napajanje. Tako da nzm sta da radim da li da kupim novo napajanje i hard ili samo novi hard, inace imam i jedan ssd 256gb na kom mi je Windows i sa njim komp radi super ali mi treba hard zbog dosta stvari. Inace konfiguracija rx570 4gb ryzen 3 2300x 16 gb ram 2666 mhz. Nadam se da ce neko videti komentar i znati da mi da dobar savet sta da radim i ako imate da preporuci te neki forum kao reddit gde mogu da takodje trazim pomoc. Hvala na odgovoru unapred ko odgovori. Veliki pozdrav