J1c2u
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 14.12.2018.
- Poruka
- 175
- Rezultat reagovanja
- 177
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
PC
CPU & cooler:
AMD R7 5700X / Deepcool AK620
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk MAX
RAM:
2x16gb G.SKILL Trident Z RGB 3200Mhz CL16
VGA & cooler:
3x80mm Artic
Display:
ASUS VG249Q / Sapphire Nitro+ Rx 6600XT
HDD:
Kingston KC3000 2TB
Sound:
Logitech G435 wireless
Case:
MS Cyclops V
PSU:
Seasonic S12 II 620w
Mice & keyboard:
Logitech G403 Hero / Red Dragon Varna K551
Internet:
Mts optika 400/200mb
OS & Browser:
Windows 11 Google chrome
Other:
Iphone 15 pro
Koji cpu fan controler da skinem ? danas sam uzeo drugi cpu cooler antec a40 pro
Sad reko da podesim obrtaje preko programa? Skinuo sam preko msi sajta one programe sa msi live update 6 sve ono sto nudi : update biosa , msi command centar , msi fast boot i itd ,i sve to lepo radi ali kad sam usao u dotu2 sok , pao fps samo tako i onako je star i spor komp sad joso ovo fps 30 a bio je bar 65 i podnosljiv sa dotu.Tako da sam to sve izbrisao odnosno odradio system restore 12h unazad i sad me zanima koji program da skinem za cpu fan controler, a da mi ne baguje toliko u gejmingu? Msi afterburner ili sta vec ako mozete predlozite nesto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sad reko da podesim obrtaje preko programa? Skinuo sam preko msi sajta one programe sa msi live update 6 sve ono sto nudi : update biosa , msi command centar , msi fast boot i itd ,i sve to lepo radi ali kad sam usao u dotu2 sok , pao fps samo tako i onako je star i spor komp sad joso ovo fps 30 a bio je bar 65 i podnosljiv sa dotu.Tako da sam to sve izbrisao odnosno odradio system restore 12h unazad i sad me zanima koji program da skinem za cpu fan controler, a da mi ne baguje toliko u gejmingu? Msi afterburner ili sta vec ako mozete predlozite nesto.
Sent from my iPhone using Tapatalk