Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
"Napominjemo da je pored uputstva tu i crveni pamflet sa upozorenjem da proizvod ne vraćate u prodavnicu gde ste ga kupili nego da u vezi bilo kakvog problema direktno kontaktirate Corsair korisničku podršku."
Tako je. Meni je zbog toga sve jedno da li sam kupio u ALTIu ili preko nekog iz HR ili iz Madjarske ili tako.
Ionako i H70 koji mi je ALTI garancija da naravno da njih ne bi zvao da se nesto desi.
Pre bi to sam brze obavio. Samo da ga ne ureknem sada, samo mi jos to treba. Ne bi ga ni reklamirao iskreno.
Uzeo bi novi. Tamo rade posteni ljudi, hoce da ucine, kuler mi je star godinu ipo dana i ne bi ga reklamirao.
Jeste da neko jedva doceka takvu situaciju ali ja ne. Mene je sramota da to radim.
Jedino da je neka preskupa bas stvar pa zasto da pucam 400-500e a imam jos 5 meseci da je trebala da radi.
Ja prezirem kada kupim novo a ono ne radi, e to me tera u ludilo.