neSSa
Modding Guru
- Učlanjen(a)
- 15.08.2010.
- Poruka
- 4.066
- Rezultat reagovanja
- 2.568
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 5820k + EKWB
Motherboard:
MSI X99 Mpower
RAM:
16gb HyperX Predator 2666Mhz
VGA & cooler:
SLI - Asus GTX 770 dc2 + EKWB
Display:
Dell 27" IPS
HDD:
Transcend SSD 370s 256Gb RAID0
Case:
"MasterX5" project
PSU:
Cooler Master V1000
Optical drives:
ASUS external
Mice & keyboard:
A4Tech - mouse and keyboard
Internet:
Cable
Other:
PROJEKTI: https://www.facebook.com/sspcmodding
Napokon neki all-in-one prosirivi sistem vodenog hladjenja. Jos dok sam ima Cors H50 imao sam ideju da prikacim jos neki radijator ili GPU dodam sistemu ali nisam se usudio. Sa ovim je mnogo lakse zato sto koristi normalne fitinge kao u pravim LC sistemima.
Uredjaj sam na kratko probao i mogu reci da je na 12v pumpa dosta glasna, nisam probao manju voltazu sto cu uciniti na testu koji planiram za vikend. Sve u svemu RAD je 240mm i dosta dobre izrade (mislim da je Alphacool). Fitinzi su klasicnog navoja 1/4 sto znaci da je ceo sistem kompatibilan sa svim proizvodjacima fitinga
Moj plan je da u postojeci sistem ubacim GPU (7970) i vidim kako se bori sa ovim opterecenjem i zagrevanjem, a zatim cu probati sa jednim 480rad. Iz mog iskustva velika prepreka (usko grlo za protok) su uglavnom GPU blokovi zbog svoje restriktivnosti, dok RAD nisu, tako da ce se i tu videti prava slika situacije.
Inace ovaj sistem sa pridodatim GPUom cu koristiti u jednom novom takmicarskom modu tako da sam mu vec unapred poklonio poverenje
Za sada jedna fotka a opsirnije ocekujte uskoro
Uredjaj sam na kratko probao i mogu reci da je na 12v pumpa dosta glasna, nisam probao manju voltazu sto cu uciniti na testu koji planiram za vikend. Sve u svemu RAD je 240mm i dosta dobre izrade (mislim da je Alphacool). Fitinzi su klasicnog navoja 1/4 sto znaci da je ceo sistem kompatibilan sa svim proizvodjacima fitinga
Moj plan je da u postojeci sistem ubacim GPU (7970) i vidim kako se bori sa ovim opterecenjem i zagrevanjem, a zatim cu probati sa jednim 480rad. Iz mog iskustva velika prepreka (usko grlo za protok) su uglavnom GPU blokovi zbog svoje restriktivnosti, dok RAD nisu, tako da ce se i tu videti prava slika situacije.
Inace ovaj sistem sa pridodatim GPUom cu koristiti u jednom novom takmicarskom modu tako da sam mu vec unapred poklonio poverenje
Za sada jedna fotka a opsirnije ocekujte uskoro
Prilozi
-
293,7 KB Pregleda: 243
Poslednja izmena: