• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Cisco Expo 2010 - Predstavljene najnovije tehnologije i budući tržišni trendovi

stoske

NC Magazin
Učlanjen(a)
13.04.2009.
Poruka
858
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Dell Studio 1737 - P8400
Motherboard:
Dell
RAM:
4GB
VGA & cooler:
ATi 3650 256 RAM
Display:
17" 1440x900
HDD:
1TB
Sound:
Integrisani HD Audio
Optical drives:
BluRay burner Slot-In
Mice & keyboard:
Dell
Internet:
Kablovski
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate
Other:
2Mpx camera

Danas je po deseti put organizovana Cisco EXPO konferencija, koju smatraju za jedan od najvećih i najzačajnijih događaja u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji. Okupila oko 700 ljudi iz domaćih I internacionalnih kompanija, vladine administracije, telekomunikacionih kompanija i organizacija. Tokom dva dana konferencije učesnici će imati priliku da vide preko 40 prezentacija od strane lokalnih i inostranih stručnjaka kompanije Cisco, kao i stručnjaka iz partnerskih kompnija, koji govore o najnovijim trendovima u oblasti IT-a i mreža.

Ovogodišnja glavna prezentacija je pokazala kako su mreže prisutne u svim oblastima poslovanja i kako omogućavaju komunikaciju i kolaboraciju među timovima i kompanijama. Budući da su informacije najvredniji resurs u modernom poslovnom okruženju, kolaboracija i virtuelizacija su ključni alati koji omogućavaju prijem informacija, njihovo procesiranje i razmenjivanje. U okviru glavne prezentacije, prisutnima se obratila i ministarka za telekomunikacije Jasna Matić, koja je ukazala na bitnost projekta digitalne Srbije, kao i širokopojasnih veza.

Opširnije: http://www.ncmagazin.rs/gedzeti/hardver/1956-cisco-expo-2010-predstavljene-najnovije-tehnologije-i-budui-trini-trendovi.html

ziresa

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.04.2011.
Poruka
98
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
odusevio me je ovaj cisco video clip! :rotf:

Vrh