Grodos
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 31.07.2010.
- Poruka
- 3.196
- Rezultat reagovanja
- 436
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
Razmišljam da se ponovim po pitanju fotoaparata i htio bih da se prebacim u DSLR vode ali ne bih htio da izdvojim mnogo novca... 1100D se nameće kao logičan izbor (u ne tako velikom izboru).
Šta mislite o ovom fotoaparatu?
Ja sam totalni laik po pitanju fotografije ali bih htio da se učim. Promjena objektiva vjerovatno neće dolaziti u obzir na ovom modelu tako da ću morati da se snađem sa ovim što imam. Odustao sam od ovih "kompaktih" modela tipa 240SX jer smatram da je 1100D za nekih 70-100evra više bolja i dugovječnija kupovina.
Što se tiče karakteristika, u ovom trenutku mi na pamet pada detaljnost fotografisanja profila na daljini do 30m (ovo mi više treba poslovno nego lično) pa me zanima koliko detalja bi moglo da se dobije kasnijim kropovanjem fotke, tj. da li je za ove prilike možda bolje koristiti kompaktni fotkić sa npr. 20x optičkim zumom?
Šta mislite o ovom fotoaparatu?
Ja sam totalni laik po pitanju fotografije ali bih htio da se učim. Promjena objektiva vjerovatno neće dolaziti u obzir na ovom modelu tako da ću morati da se snađem sa ovim što imam. Odustao sam od ovih "kompaktih" modela tipa 240SX jer smatram da je 1100D za nekih 70-100evra više bolja i dugovječnija kupovina.
Što se tiče karakteristika, u ovom trenutku mi na pamet pada detaljnost fotografisanja profila na daljini do 30m (ovo mi više treba poslovno nego lično) pa me zanima koliko detalja bi moglo da se dobije kasnijim kropovanjem fotke, tj. da li je za ove prilike možda bolje koristiti kompaktni fotkić sa npr. 20x optičkim zumom?
Poslednja izmena od urednika: