Igoritza
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 290
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom 9850 BE + modded Intel stock cooler
Motherboard:
DFI LP UT 790FX-M2R
RAM:
2x2GB Kingston @1033Mhz
VGA & cooler:
Gainward 4850
Display:
LG L222WS
HDD:
Samsung 250Gb
Sound:
Bernstein audio module (uz plochu)
Case:
Blueberry Igoritza edition
PSU:
LC Power 550W
Optical drives:
Mrtvi Optiarc
Mice & keyboard:
Logitech UltraX Premium + Logitech RX1000
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows XP SP3
Other:
home made astal, mnogo gotivan
Buvljak - providing expencive stuff for silly prices since 1991
dakle, necu da zalazim u neku duboku istoriju, samo cu da vam prezentujem par bitnih predmeta iz moje kuce, koji su kupljeni kod cigulija na buvljaku za smeshne pare:
1. Polar Mirage Mountain Bike:
moje trenutno biciklo. preshao sam sa njim od kupovine brda i planine, pomogao mi da smrsham posle udesa na motoru i gipsa, u full stanju je, i kao spec je na sebi imao custom brzinometar.
cena: cile trazio 5000 din. nashli smo se na 1600.
2. 6x80GB HDD svi funkcionalni
cena: 100-200 dinara po komadu, uz napomenu da se dogovorim sa njima da me puste da proverim da li radi, pa da vratim ako ne. recimo da je na ovih 6 dobrih, bilo oko 20ak mrtvih.
3. Archos 605 audio/video player 80GB, WiFi
cena: 20 evra. ima TS, i preko ebay-a ima da se naruchi i mini GPS modul, velichine kutije shibica, koji ide na njega. to i planiram da uzmem, izaci ce me verovatno skuplje od same sprave xD
4. NIKE TN Air White/Beige
juche kupljene. dakle, ovako ide situacija:
ciga ima gomilu komunistichkih cipela, jedne broj 50 za basket (Adidas Kobe feat2wear dvojka, ko je igra basket zna koje su) i ove Nike.
ja uzimam patiku u ruku, i vidim - nema NIGDE pocepanog, djon ochuvan, sve ok. samo shto su - umaljane u blato, kao da je po svinjama gazio ko god da ih je nosio.
ja: kolko kume ?
ciga: 600 dinara ...
ja: Eeeee 600 dinara (standard fora sa buvljaka) .. glej kak'e su, puko im i djon .. ***stiskam kao, a zapravo nije pukao*** i sve su istroshene, ce da ih bacim posle 5 noshenja i ja ..
ciga: pa pijac bato, kolko ti dash ?
ja: ***vadim 100tku iz dzepa*** sto din kume ...
ciga: Ne ne, ne mogu da dam za 100 ...
ja: **vadim josh 50** nemam ni dinar vishe, 150 ?
ciga: moze!
nosim patike u kucu, sam sam bio celo jutro, skinem sa neta kako se u mashini peru patike (poshto nisam znao) palim mashinu na 30* i stavljam na centrifugu.
vadim patike iz mashine - NOVE!
moj zakljuchak je da je ciga u nekom burzujskom naselju mako patike nekom ispred vrata, poshto snobovi imaju obichaj da ostave patike tako da stoje, da ne isprljaju persiju ..
5. Anduril, Flame of the West replika
replika je kao i na filmu (gde ja nisam imao blage da je vigo mortensen onoliki chovek, jer mach ima preko 1.2 metra) i od chelika je izradjena, sa svim komplet karvinzima i runama.
cena: 1000 din (vredelo je, posle DragonBall Z, omiljeni fiktivni svet mi je Tolkien-ov)
i tako, imam tu josh gomilu stvari, vrednih pomena:
1. vojni dvogled, profi sa skaliranjem daljine i kretanja (100 din)
2. Pishtolj za topljenje plastike, neverovatno korisna stvar (200 din)
3. profi lemilica na shtap, dakle ne ona drvena, nego neka slovenachka
4. gomila DDR2 ram shtapova
i t d ..
SPEC:
ako nekog zanima, nashao sam na buvljaku drugu reviziju 8086 Intel-a (ima 6 cifara, znate na koji mislim) pa ako hoce da mu ga uzmem da ima kao suvenir ..
shta ste vi na'vatali na buvljaku skoro ?
dakle, necu da zalazim u neku duboku istoriju, samo cu da vam prezentujem par bitnih predmeta iz moje kuce, koji su kupljeni kod cigulija na buvljaku za smeshne pare:
1. Polar Mirage Mountain Bike:
moje trenutno biciklo. preshao sam sa njim od kupovine brda i planine, pomogao mi da smrsham posle udesa na motoru i gipsa, u full stanju je, i kao spec je na sebi imao custom brzinometar.
cena: cile trazio 5000 din. nashli smo se na 1600.
2. 6x80GB HDD svi funkcionalni
cena: 100-200 dinara po komadu, uz napomenu da se dogovorim sa njima da me puste da proverim da li radi, pa da vratim ako ne. recimo da je na ovih 6 dobrih, bilo oko 20ak mrtvih.
3. Archos 605 audio/video player 80GB, WiFi
cena: 20 evra. ima TS, i preko ebay-a ima da se naruchi i mini GPS modul, velichine kutije shibica, koji ide na njega. to i planiram da uzmem, izaci ce me verovatno skuplje od same sprave xD
4. NIKE TN Air White/Beige
juche kupljene. dakle, ovako ide situacija:
ciga ima gomilu komunistichkih cipela, jedne broj 50 za basket (Adidas Kobe feat2wear dvojka, ko je igra basket zna koje su) i ove Nike.
ja uzimam patiku u ruku, i vidim - nema NIGDE pocepanog, djon ochuvan, sve ok. samo shto su - umaljane u blato, kao da je po svinjama gazio ko god da ih je nosio.
ja: kolko kume ?
ciga: 600 dinara ...
ja: Eeeee 600 dinara (standard fora sa buvljaka) .. glej kak'e su, puko im i djon .. ***stiskam kao, a zapravo nije pukao*** i sve su istroshene, ce da ih bacim posle 5 noshenja i ja ..
ciga: pa pijac bato, kolko ti dash ?
ja: ***vadim 100tku iz dzepa*** sto din kume ...
ciga: Ne ne, ne mogu da dam za 100 ...
ja: **vadim josh 50** nemam ni dinar vishe, 150 ?
ciga: moze!
nosim patike u kucu, sam sam bio celo jutro, skinem sa neta kako se u mashini peru patike (poshto nisam znao) palim mashinu na 30* i stavljam na centrifugu.
vadim patike iz mashine - NOVE!
moj zakljuchak je da je ciga u nekom burzujskom naselju mako patike nekom ispred vrata, poshto snobovi imaju obichaj da ostave patike tako da stoje, da ne isprljaju persiju ..
5. Anduril, Flame of the West replika
replika je kao i na filmu (gde ja nisam imao blage da je vigo mortensen onoliki chovek, jer mach ima preko 1.2 metra) i od chelika je izradjena, sa svim komplet karvinzima i runama.
cena: 1000 din (vredelo je, posle DragonBall Z, omiljeni fiktivni svet mi je Tolkien-ov)
i tako, imam tu josh gomilu stvari, vrednih pomena:
1. vojni dvogled, profi sa skaliranjem daljine i kretanja (100 din)
2. Pishtolj za topljenje plastike, neverovatno korisna stvar (200 din)
3. profi lemilica na shtap, dakle ne ona drvena, nego neka slovenachka
4. gomila DDR2 ram shtapova
i t d ..
SPEC:
ako nekog zanima, nashao sam na buvljaku drugu reviziju 8086 Intel-a (ima 6 cifara, znate na koji mislim) pa ako hoce da mu ga uzmem da ima kao suvenir ..
shta ste vi na'vatali na buvljaku skoro ?
Poslednja izmena: