Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Pokreni ga, u njemu ćeš videti spiska dmp fajlova , izaberi onaj sa najnovijim datumom, zatim kad izabereš klikni na ikonicu diskete i sačuvaj taj fajl negde može na destkop, kojem ćeš dati neko ime.
Pozdrav drugari. Imam problem sledece vrste. Kad gledam youtube, radim nesto na PC-u otvorim vise tabova i tako to, desava mi se da se odjednom pojavi blue screen tzv plavi ekran smrti. Koristim windows 1o /64bit . U event Viewer mi prijavljuje problem: "The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly", kernel power 41(63). Sve sam pokusao nikako ne mogu da resim ovaj problem osim da ponovo reinstaliram windows. Da li je to do drajvera za graficku inace imam Sapphire 7750 Oc varijantu i crimson drajvere whql 16.12.2 zadnje. evo print screen
Da li moze da se resi ovaj problem meni je ukljuceno u startup&recovery na small memory dump i otstiklirano automatic restart i opet nista. Bio bih zahvalan ako neko zna o cemu se radi pozz drugari.