Somehere
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 14.05.2020.
- Poruka
- 89
- Rezultat reagovanja
- 23
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600 (stock cooler)
Motherboard:
Msi b450 Tomahawk MAX
RAM:
8gb DDR4 Hyperx Fury 3200MHz
VGA & cooler:
Rx 580 8gb Sapphire Nitro + special eddition
Case:
Falcon Zeus Window RGB
PSU:
Sama Armor 650w
Pozdrav, kupujem prvu mehanicku tastaturu jer je moja pouzdana membranska pocela da zakida posle 6 godina xD. Koliko sam istrazio meni bi najvise odgovarali Brown tasteri jer su oni izmedju Blue i Red. Blue stvarno ne mogu uzeti jer nisam u situaciji da mogu da budem bucan, a i znam nekad da kucam dosta mimo igranja igrica, takodje mora da ima numpad, bez toga ne moze. Cenovni rang bih voleo da je skroman, ispod 5000 din ako ima nesto. Jer ovo je prva mehanicka koju cu da koristim pa ne bih da dam velike pare i da mi se ne svidi nista.
Nasao sam bas finu MS Elite 521 tastaturu jako jeftina MS Industrial ELITE C521 , ali nema je nigde na stanju, jedna radnja mi je rekla da ce u januaru biti novih nabavki ali da ne moze da garantuju da ce biti ovog modela.
TL;DR : Mehanicka tastatura, brown switch, da ima numpad, ispod 5000 din. Ako imate neke preporuke hvala vam.
Nasao sam bas finu MS Elite 521 tastaturu jako jeftina MS Industrial ELITE C521 , ali nema je nigde na stanju, jedna radnja mi je rekla da ce u januaru biti novih nabavki ali da ne moze da garantuju da ce biti ovog modela.
TL;DR : Mehanicka tastatura, brown switch, da ima numpad, ispod 5000 din. Ako imate neke preporuke hvala vam.