• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Bitdefender

infe88

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.08.2013.
Poruka
161
Rezultat reagovanja
10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Infe's machine
CPU & cooler:
Intel i5 11600k + Noctua NH14S
Motherboard:
MSi Z590 PRO A
RAM:
2x8gb 3200 Kingston HyperX
VGA & cooler:
EVGA RTX 3060 XC 12GB
Display:
24" ASUS
HDD:
Intel SSD 240 GB+ 1 TB WD Green
Case:
Phanteks Enthnoo Pro
PSU:
Thermaltake 850W Gold.
Optical drives:
Nema.
Mice & keyboard:
Basic
Internet:
MTS 200/80.
Ovako.Poludeo mi komp.Kao da je neki trojanac usao.Znaci non stop moram podatke da unosim za lozinku,pa se pali malo duze nego pre,system restor nece da vrati unazad.A i sam antivirus nece glavni prozor da mi izbaci.Cak i u task manager-u ne mogu da ga iskljucim.Cuo sam se sa njihovim ljudima iz live support,ali treba cekati ko zna koliko da mi daju novi kljuc.Imao sam Internet Security verziju i kao free da predjem na full verziju.Kad sam instalirao problemi su ti nastali.Cak i windows firewall bio ugasen kao i defender.mada defender ne mogu da ukljucim.Sta da radim?Da dizem sistem ponovo ili?P.S legitimna je verzija antivirusa.

Diabolique

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.705
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
E5200
Motherboard:
P5Q
RAM:
2x2GB
VGA & cooler:
5770
Display:
DIY Projektor
HDD:
10001FALS, 10EACS, 10EADS
Sound:
Audigy@Z5500
Case:
Generic
PSU:
CM 450 RP
Optical drives:
Pioneer 215D
Mice & keyboard:
MS Natural 4000, MX1100R
Internet:
IKOM 2Mb
OS & Browser:
Win XP

Saruman

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.09.2009.
Poruka
484
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II 965+Big Scorpion
Motherboard:
Gigabyte MA790FXT-UD5P
RAM:
GeiL GV34GB1600C8DC 2x2GB
VGA & cooler:
Asus DCUII 7870
Display:
Benq G 2420 HD
HDD:
WD640+2x1TB EADS+1,5TB 153WI
Case:
CM 690
PSU:
Chieftec 750w 14CS
Optical drives:
Samsung SH-S223B
Mice & keyboard:
A4tech X7BF-Logitech 200
Internet:
Kablovski
OS & Browser:
Win 7 & Opera
Other:
LG LH3000
Koliko sam razumeo iz ovog sto si napisao...

Imas Internet Security Bitdefender, legalan. On pravi probleme ?? A i Win te zeza..

Mozes da reinstaliras Bitdefender (prvo odradi uninstal sa alatkom sa njihovog sajta) i posle ponovi lozinku koju imas. Verovatno si se i registrovao na njihovom sajtu, pa mozes prilikom instalacije da ukucas tvoje podatke on ce automatski prepoznati licencu i koliko jos traje. Skini najnoviju verziju.
Ukoliko radis reinstal Wina samo instaliras Bitdefender..
Ne znam zasto ti je potrebna nova sifra (licenca) ukoliko je stara jos validna. Meni je uvek prepoznavao licencu bilo da sam reinstalirao Bitdefender IS ili Win.
Win firewall i windefender treba da budu ugaseni.
Ranije mi se desavalo da prilikom instalacije Bitdefender trazi da se deinstalira Malwarebytes (ukoliko je instaliran), a sad trazi da se deinstalira Spybot..??
Pogledaj da nije nesto u vezi toga..Mada ja ne primecujem da jedan drugom smetaju u radu.
Preskeniraj komp sa jos nekim Anti-Malware-om..

Vrh