• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

BEŽIČNA tastatura i miš koji provereno rade sa Xbox Series X/S

Dux2k

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
19.06.2015.
Poruka
8
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i5-7400, stock cooler
Motherboard:
MSI B250M Bazooka
RAM:
Cruical Ballistix Sport 8GB (2x4GB DDR4 2400Mhz)
VGA & cooler:
MSI RX-460 OC 4GB
Display:
ASUS VW222S, 22"
HDD:
Hitachi Deskstar 5K3000 2 TB, 32MB Cache
Sound:
Realtec "HD" integruša, Altec Lansing 621, Redragon Ceto H-110 slušalice
Case:
Thermaltake V5
PSU:
Chieftec CTB-650S PSU
Optical drives:
LG DVD Internal&External writers...
Mice & keyboard:
RAMPAGE X-Rapier SMX-R17, Redragon Karura K-502 keyboard
Internet:
DSL
OS & Browser:
Win7 x64
Poštovani drugari i kolege zaljubljenici u igre i konzole imam pitanje za vas...

Hteo bih da kupim bežičnu tastaturu i miša za igranje FPS igara (pre svega COD, BF). Zanima me koje tastature i miševi (može i combo), koji su dostupni kod nas, provereno rade sa Xbox Series X/S konzolama? Cenovni rang za tastaturu i miša negde do/oko 4000 dinara.

Igrao sam godinama na PC-u i zaista mi je mučenje igrati Call of Duty i sl. preko kontrolera. Čak i prosečna tastatura i miš će mi omogućiti više uživanja i uspeha nego sa kontrolerom. Iz zdravstvenih razloga (od nedavno sam nepokretan) sam prinuđen da igram iz kreveta koji je udaljen od TV-a i konzole pa mi žična tastatura i miš (na žalost) NISU opcija kako ukućani ne bi morali da preskaču kablove a i da se ja ne borim konstantno sa kablovima dugim 6 metara.

Svima koji su izdržali dovde i pročitali ovaj (pre)dugi post izvinjavam se i zahvaljujem na strpljenju.
:folded_hands:

Hteo sam da obrazložim situaciju te izbegnem nepotrebna pitanja kao: “Što ne uzmeš žičanu tastaturu i miša, jeftinije je i bolje…” i sl. Znam za one tastature i miševe od €150 koje rade sa Xbox konzolama ali nemam taj novac.

VELIKI pozdrav i HVALA!

Vrh