mitarus
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 03.04.2009.
- Poruka
- 1.097
- Rezultat reagovanja
- 3
	Moja konfiguracija

CPU & cooler:

Intel Core i5 2500K & LC-CC-95						

Motherboard:

Gigabyte GA-H77M-HD3						

RAM:

2x8GB Kingston HyperX FURY 1866MHz						

VGA & cooler:

XFX RX480 8GB						

Display:

AOC Q3279VWFD8						

HDD:

Samsung 850 EVO 250GB						

Sound:

Creative X-Fi XtremeGamer SB0770						

Case:

Fractal Design Arc XL						

PSU:

Thermaltake Smart SE 630W						

Mice & keyboard:

Logitech MX518 | Logitech UltraX Premium Black						

Postojeci znak je pravilno postavljen. Ali mora postojati znak ispred raskrsnice sa tvoje desne strane da je zabranjeno skretanje levo (ili da je obavezan smer pravo+desno). Iz suprotnog smera postoji znak zabrane skretanja u desno? Vidim da postoji neki znak, mora da je to?Evo danas smo ja i Animan imali situaciju sa pandurima kod Retenzije na Novom Beogradu. Ide lepo raskrsnica i jednosmerna ulica, nalevo, znak se ne vidi, jer je okrenut pod uglom od skoro 90 stepeni u odnosu na vozača, kada sam skrenuo u ulicu, na kraju lepo čekaju panduri. Naravno, znaju za foru i namerno to rade. Ko je sad kriv? Ja što ne vidim znak koje je iskošen za 90 stepni ili Beograd Put, koji ne zna da postavi znak na vidljivom mestu.
Napomenuću još i to da na ulazu u tu ulicu ima račvanje za dve ulice, pa nije jasno koja je od te dve jednosmerna.
Iz ugla vozača, znak se ne vidi uopšte.

Kao da ga je neko namerno iskrivio
 Kao da ga je neko namerno iskrivio  Napravio sam video materijal, ali neću da ga up-ujem jer koliko se sećam to nije po zakonu.
 Napravio sam video materijal, ali neću da ga up-ujem jer koliko se sećam to nije po zakonu. Pazi, ja prvi poštujem slobodu govora, ali smo shvatili da ne želimo da budemo indeksirani od strane google-a sa ružnim rečima. Pored toga, ovo deca čitaju, ja od skoro imam dete, mislim da je totalno pogrešno da se psuje, govori ružno, to samo stvara agresiju, ljudi se posvađaju i sl, a reči ponekad baš bole. Meni je dobar drugar skoro nešto rekao ružno u afektu, i dan danas mi to smeta iako znam da 100% nije mislio tako...
 Pazi, ja prvi poštujem slobodu govora, ali smo shvatili da ne želimo da budemo indeksirani od strane google-a sa ružnim rečima. Pored toga, ovo deca čitaju, ja od skoro imam dete, mislim da je totalno pogrešno da se psuje, govori ružno, to samo stvara agresiju, ljudi se posvađaju i sl, a reči ponekad baš bole. Meni je dobar drugar skoro nešto rekao ružno u afektu, i dan danas mi to smeta iako znam da 100% nije mislio tako...

Inače, bukvalno me shvati, država nikada nije patila zbog mene, štaviše. Neću ni ja zbog države
 Inače, bukvalno me shvati, država nikada nije patila zbog mene, štaviše. Neću ni ja zbog države