• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ASUS ZenFone Max

Ozmiii

Newcomer
Učlanjen(a)
09.07.2016.
Poruka
1
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima, razmisljam da kupim novi telefon i naravno postoji problem oko izbora. Planiram da uzmem telefon do 250eura. Nekako mi se svidja ASUS ZenFone Max ZC550KL pa me zanima vase misljenje. Slobodno mozete da predlozite i neke druge telefone u ovom cenovnom rangu. :wave:

EmeraldCube

PCAXE Member
Učlanjen(a)
25.06.2016.
Poruka
277
Rezultat reagovanja
187
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Magični Majk
CPU & cooler:
i5 11400 + Noctua NH-D14
Motherboard:
AsRock H470 Steel Legend
RAM:
16 GB DDR4 3000Mhz(zaboravih koje)
VGA & cooler:
Šta god je integrisano na i5 11400
Display:
Msi Optix G241 144hz & Dell SE2219HR 75Hz
HDD:
1TB Samsung SSD + 240GB SP SSD
Sound:
HyperX Cloud I
Case:
BeQuiet Silent base 800
PSU:
Cooler Master 750W 80+ Gold neko
Mice & keyboard:
Keychron V4 & Razer viper ultimate wireless
Internet:
Optika bajo 500 Mb/s
OS & Browser:
Windows 10 pro
Ja bih licno uzeo nexus 5x jer ima direktnu podrsku od google-a i cist android bez bloatware-a. Imas i huawei honor 5x koji ima slabiji procesor i graficku od 5x(verovatno i kameru jer 5x kamera je ekstra), ali ima 1 GB rama vise. Tj. ima 3 GB rama za razliku od 2 GB rama na nexus 5x. Usput huawei honor 5x ima i fingerprint senzor. Da kupujes na kupujem prodajem ti ne bih preporucio jer tamo moze da proda svako ko sta hoce i policija mu nece nista. Mene su za 150 evra prevarili, a policija ga je nasla i sada nista, cekaju da on sakupi pare da moze da mi vrati sto ce biti nikada.

Vrh