vladoloznica
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 11.08.2023.
- Poruka
- 249
- Rezultat reagovanja
- 90
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 11600k + deepCool ak400
Motherboard:
Gigabyte z590 gaming x
RAM:
KINGSTON DIMM DDR4 8GB 3200MHz KF432C16BBA/8 Fury Beast RGB × 4 kom = 32gb
VGA & cooler:
ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X OC
Display:
Gigabyte g27q 27" qhd 144hz + Acer h277hu 27" qhd 60hz
HDD:
Kingston 2TB M.2 NVMe SKC3000S + Kingston 1TB M.2 NVMe SKC3000S + Kingston A400 SATA SSD 1TB
Sound:
Logitech PRO X Wireless
Case:
MS Industrial ARMOR V715 GAMING
PSU:
800W FSP Hydro PRO
Mice & keyboard:
Logitech PRO X Superlight & Logitech G915 TKL
Internet:
mts 70/8
OS & Browser:
win11 + opera
Pozdrav drugari, potrebno mi je Vase misljenje za termalnu situaciju moje graficke karte....
Performance limit thermal ................ sta to znaci ??? slika broj 2 kaze da je podesen termalni limit na 84 stepena...
performanse moje graficke karte je limitirala temperatura koja je presla preko 84 stepena???
sta se tu gleda gpu temp, gpu memory temp, ili gpu hot spot???
max temp moje gpu tokom igranja je 68.2 stepena...... zasto on sad gleda hot spot i limitira je????
takodje mi nije jasno zasto ju je power limitirao kad je dostigla do 275w a njen max tdp je 285w
utilization mi je okej zasto je limitirao jer je dostigla 100% sto sam i video tokom gejma...
sta bi znacilo ako bih recimo izbrisao nvidia gforce expiriance.... da li bi ona onda u tom slucaju isla vise od tih 84 stepena???
slika 1
slika 2
Performance limit thermal ................ sta to znaci ??? slika broj 2 kaze da je podesen termalni limit na 84 stepena...
performanse moje graficke karte je limitirala temperatura koja je presla preko 84 stepena???
sta se tu gleda gpu temp, gpu memory temp, ili gpu hot spot???
max temp moje gpu tokom igranja je 68.2 stepena...... zasto on sad gleda hot spot i limitira je????
takodje mi nije jasno zasto ju je power limitirao kad je dostigla do 275w a njen max tdp je 285w
utilization mi je okej zasto je limitirao jer je dostigla 100% sto sam i video tokom gejma...
sta bi znacilo ako bih recimo izbrisao nvidia gforce expiriance.... da li bi ona onda u tom slucaju isla vise od tih 84 stepena???
slika 1
slika 2