barovic
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 08.11.2011.
- Poruka
- 8
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
uzeo sam preko telekoma tablet asus transformer pad tf103c bez tastature (dock stationa) i hteo bih da kupim dock za njega originalni... Na zalost ne mogu da nadjem nigde u srbiji ko to moze da mi proda... na ebay-u takodje nema samo dock-a vec ceo tablet sa njim... nasao sam na ebay-u dock-ove koji imaju identicne rasporede rupa na koje bi mogao da nakacim moj, sada me interesuje da li ce moj raditi na taj dock ili ne? u nemackoj se prodaje isti tablet sa oznakom tf303cl i ima isti dock, a razlika tableta u odnosu na moj je samo u kvalitetu ekrana posto je na tom 303 full hd i mislim ram memorija...
takodje mu po rupama mu odgovara i dock od asus transformer pad-a T100TA ( on ima windows umesto androida i dock ima hdmi izlaz, za razliku od predhodna dva dock-a ) Ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan...
pozdrav
takodje mu po rupama mu odgovara i dock od asus transformer pad-a T100TA ( on ima windows umesto androida i dock ima hdmi izlaz, za razliku od predhodna dva dock-a ) Ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan...
pozdrav