• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ASUS transformer pad tf103c- POMOC!!!

barovic

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
08.11.2011.
Poruka
8
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
uzeo sam preko telekoma tablet asus transformer pad tf103c bez tastature (dock stationa) i hteo bih da kupim dock za njega originalni... Na zalost ne mogu da nadjem nigde u srbiji ko to moze da mi proda... na ebay-u takodje nema samo dock-a vec ceo tablet sa njim... nasao sam na ebay-u dock-ove koji imaju identicne rasporede rupa na koje bi mogao da nakacim moj, sada me interesuje da li ce moj raditi na taj dock ili ne? u nemackoj se prodaje isti tablet sa oznakom tf303cl i ima isti dock, a razlika tableta u odnosu na moj je samo u kvalitetu ekrana posto je na tom 303 full hd i mislim ram memorija...
takodje mu po rupama mu odgovara i dock od asus transformer pad-a T100TA ( on ima windows umesto androida i dock ima hdmi izlaz, za razliku od predhodna dva dock-a ) Ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan...
pozdrav

Vrh