• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

ASUS Strix Z370-G Gaming (Wi-Fi AC)

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.782
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


Mala, ali opasna


Većinom su na testu matične ploče punog ATX formata, nekad čak i extended ATX grdosije, ali retko kada dobijemo priliku da se poigramo sa manjim formatom. Nova ASUS Strix Z370-G Gaming (Wi-FI AC) predstavlja pravo osveženje za redakciju i pruža priliku da testiramo da li se odricemo znacajnih funkcija kada biramo manji format kucista I samim tim I maticne ploce ? Nova maticna ploca je ciljana primarno na gamer populaciju koja zeli da se naoruza da dominira na virtuelnom bojnom polju, ali koja je zeljnu istarzivanja overklokerskog sveta I izvalcenje blizu maksimuma iz svog primerka procesora I memorije, a to je posebno bitno kod novih Intel Coffee Lake procesora koji uz malo truda mogu da se ubrzaju za preko 600MHz, sto na 6 jezgara nije mali dobitak. Pod uslovom da mozete da ga ohladite naravno.


Verzija maticne ploce koju smo dobili na test je opremljena sa Wi-FI AC modulom I antenom, sto ce se dopasti gamerima koji su ovisni o ruteru, kvalitetnoj konekciji, a nisu u mogucnosti da povezu racunar sa zicanom konekcijom za internet. Dobar izbor konektora nece sputavati izbor periferije, a pristunost dva PCIe x16 slota pruza opciju upotrebe do dve graficke karte. Jedino ce poboznici RGB-a ostia uskraceni za vasarksu predstavu jer maticna ploca poseduje samo jednu RGB LED osvetljnu zonu. Ostatak podsistema, kao I overklok mogcnosti smo ispitali I pretocili u ovaj clanak za vase citalacko uzivanje I radoznalost. Uzivajte !

Opširnije...
 
Vrh